Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

opcija ignor kao na tomos riders forumu

<< < (6/8) > >>

doritos:

--- Citat: robert - 10 Prosinac, 2010, 18:12:21 ---pa zajebancia je dozvoljena u normalnim granicama i u offtopicu još malo više!
a to što se vi neznate ponašati u podforumima poput tehnike ili projekti to nije naš problem nego stvar vašeg ponašanja.
100 puta sa,m rekao da nema spama u projektima a vi kurite dalje. rezultat je klick na BANN i to vas ni najmanje ne mora čuditi.

--- Kraj citata ---

ma sve je to okej pobrat malo bananka, to je dio svakog foruma i to je oke se malo ispucati i smijat se malo. jbg nazalost nije svakom isti nacin zajbancije, 100 ljudi 100cudi ;D

mene nis ne cude banovi, nego nema neke atmosfere na forumu, sve je nekako splasnulo ako ste mozda i sami skuzili.

valjda je zbok vanjske temp... :dontknow:

Kamba:

--- Citat: www.ubizec.com - 10 Prosinac, 2010, 18:16:24 ---kakve veze ima face s forumom daj mi molim te obajsni?

--- Kraj citata ---
..pa Ignore friend... ::)

te-te-ac:

--- Citat: doritos - 10 Prosinac, 2010, 18:19:09 ---
 valjda je zbok vanjske temp... :dontknow:

--- Kraj citata ---

inace bi trebalo bit vise zabave zimi neg ljeti na forumu..jer vise se boravi kuci za netom..

a vamo zabave poprilično nedostaje.. osim nekih sto imaju svoje vlastite zabave  :toothy12:

PROOF:

--- Citat: www.ubizec.com - 10 Prosinac, 2010, 18:16:24 ---kakve veze ima face s forumom daj mi molim te obajsni?

--- Kraj citata ---
eto vidis...nema nikakve veze... onda nemoj vozit gluposti s fejsa na forum.... lupi si ignor u glavu i ne citaj postove koji ti smetaju.... ili si nabavi zivot pa te nece zivcirat gluposti na forumu... ili tako nesto...

Misak:

--- Citat: PROOF - 10 Prosinac, 2010, 18:37:22 ---eto vidis...nema nikakve veze... onda nemoj vozit gluposti s fejsa na forum.... lupi si ignor u glavu i ne citaj postove koji ti smetaju.... ili si nabavi zivot pa te nece zivcirat gluposti na forumu... ili tako nesto...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju