Općenito > Propisi

tiket

<< < (3/3)

te-te-ac:

--- Citat: duje87 - 10 Prosinac, 2010, 03:53:49 ---pijan bez vozacke i neregistriran,neosiguran i bez svitala

--- Kraj citata ---

ima vozacku.. da ju nema nebi mogla mu bit oduzeta A kat. i ima svetla  :dontknow:

pijan.. neregan..neosiguran..bjezanje (osto bez benge) i ostalo sta ide uz to.. iskreno nema ni on pojma di se sve skupilo..   :toothy12:
pa ti loči i vozi..  ::)

ja iskreno pijan mrzim vozit i to izbjegavam.. i čokice sam fekto sr150r malo za đir ..čoek mi ga nudio al nisam htjeo jer sam bio mal drink pa bolje mir...kad pijes nevozi  :icon_thumright:

duje87:

--- Citat: te-te-ac - 10 Prosinac, 2010, 16:21:15 ---ima vozacku.. da ju nema nebi mogla mu bit oduzeta A kat. i ima svetla  :dontknow:

pijan.. neregan..neosiguran..bjezanje (osto bez benge) i ostalo sta ide uz to.. iskreno nema ni on pojma di se sve skupilo..   :toothy12:
pa ti loči i vozi..  ::)

ja iskreno pijan mrzim vozit i to izbjegavam.. i čokice sam fekto sr150r malo za đir ..čoek mi ga nudio al nisam htjeo jer sam bio mal drink pa bolje mir...kad pijes nevozi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

dobro bilo je 6 ujutro,nisan bas isa za tin da mu je oduzeta :laughing6: :laughing6:

samo mi nije jasno ovih 300kuna ;D

bar je kacigu ima,hahahha

ivanm:
možeš ti još i pijan vozit, al moraš imat sreće :zubo:

3alfa3:

--- Citat: filiplatinovicz - 10 Prosinac, 2010, 14:14:55 ---nek se svakako žali i istovremeno nek traži smanjivanje kazne....

--- Kraj citata ---

Je, nek obeca da bu drugi put manje popio prije voznje nereganim vozilom  ;D

ivanm:
pa ja sam sutkinji reko da sam prestao piti i oprostila mi je..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju