Tehnički kutak > Tuning skutera

due+

<< < (2/4) > >>

doritos:
Ako mislis voziti s dve karike, to nije uopce losa ideja, ja sam tako vozio na svom due+ modular i klip od tofya unutra i mjesavina nekih 4 posto stihla ulja i od pocetka bez ikakve razrade puni gas sa c16 city islo je bas ljepo i ko mutavo.

ja nekako vise preferima klip s 2 karike jer je veca kompra, nemoras ga terat ko mutavog da bi to islo ko klasicni due+ jedna karika.

probaj pa ces vidjet, meni je to bilo super i bez ikakvih problema a gore je bilo dell 19, rms racing radilica,c16 c i super je bilo :icon_thumright:

marin18:

--- Citat: wonderkid - 09 Prosinac, 2010, 17:06:14 ---nemozes znat snagu jer kit ne ovisi sam o sebi nego o ostatku setup

--- Kraj citata ---
zasad imam yasuni r a mozda dode for race 3,vario hebo zvono i kvacilo od stage6....

marin18:

--- Citat: doritos - 09 Prosinac, 2010, 17:10:15 ---Ako mislis voziti s dve karike, to nije uopce losa ideja, ja sam tako vozio na svom due+ modular i klip od tofya unutra i mjesavina nekih 4 posto stihla ulja i od pocetka bez ikakve razrade puni gas sa c16 city islo je bas ljepo i ko mutavo.

ja nekako vise preferima klip s 2 karike jer je veca kompra, nemoras ga terat ko mutavog da bi to islo ko klasicni due+ jedna karika.

probaj pa ces vidjet, meni je to bilo super i bez ikakvih problema a gore je bilo dell 19, rms racing radilica,c16 c i super je bilo :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
4 posto nije to malo previse mjesavine?nego dali bi bilo bolje da se stavi glava od trophy-a.....

doritos:
nije previse, ja kad sam nakon nekih soma km skinuo bilo je sve ko novo, niti garezi puno nit ista slicno.

pa mozes ostaviti glavu trofy obicnu al po meni bi bolje bilo modular glavu koju imam doma i stoji mi :icon_biggrin:

modular veca kompra i dopusta vece grijanje, bolje hladjenje.

marin18:

--- Citat: doritos - 09 Prosinac, 2010, 17:16:27 ---nije previse, ja kad sam nakon nekih soma km skinuo bilo je sve ko novo, niti garezi puno nit ista slicno.

pa mozes ostaviti glavu trofy obicnu al po meni bi bolje bilo modular glavu koju imam doma i stoji mi :icon_biggrin:

modular veca kompra i dopusta vece grijanje, bolje hladjenje.

--- Kraj citata ---
da nego me brine ta kompresija da nebi bila mozda pre jaka pa da se ne razleti sve u kratkom roku  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju