Tehnički kutak > Tuning skutera
Team Cristofolini Racing-tunig djelovi(cilindri, auspusi, radilice)
mhr-team:
--- Citat: Crazy Kuree - 09 Prosinac, 2010, 21:56:10 ---Ja baš mislio uzet sve high end, sad ste me razvrkali
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
180RunNeR:
Mene samo zanima kad ćete jednom shvatit da scooter nemože ić 300 km/h..jbt svi bi htjeli stavit neki HE i onda ić 300 km/h...šta nije pametnije uzet neki BB tipa runner 180...i stavi novi vario, usis, karb i neke gluposti i uživaj..a ne uzet neki HE od 1000 € i molit boga da ti ne zacvika....
mhr-team:
--- Citat: 180RunNeR - 11 Prosinac, 2010, 18:29:10 ---Mene samo zanima kad ćete jednom shvatit da scooter nemože ić 300 km/h..jbt svi bi htjeli stavit neki HE i onda ić 300 km/h...šta nije pametnije uzet neki BB tipa runner 180...i stavi novi vario, usis, karb i neke gluposti i uživaj..a ne uzet neki HE od 1000 € i molit boga da ti ne zacvika....
--- Kraj citata ---
nitko i ne traži da ide 300?? pa ni r1 ne ide 300, hehe...
ugl. 100 ljudi 100 ćudi, ne možeš od sviju očekivati da vole bb ili da svi vole bmw-a ili da svi vole neznam crnke itd itd...
ja osobno više volim he nego bb, jer meni bb nije potreban jer se ne vozam sa skuterom previše... a HE volim radi zvuka i radi toga što je puno agresivniji od bb-a...
svatko voli nešto... a u tim stvarima se ne gleda na isplativost, jer onda se skuteri uopće ne isplate...
180RunNeR:
da nitko ne traži onda nebi stavljali sve šta stavljaju gore...i ja sam imao 15-16 god i znam kamo to sve vodi...btw a to što si naveo da scooter nije isplativ meni bome je..jer u poslu uvijek dobro dođe..a ako ćeš ga uzet samo za sebe i na njega stavljat HE onda nije isplativ.... :icon_thumright:
mhr-team:
mislio sam općenito... jer kad uzmeš skuter ti troši oko 5-6l recimo jedna dobra 180-tka... na nju može sjesti max 2. ljudi...
dok recimo jedan golf 3 ili kakva cosrsa i sl. troše isto toliko i možeš povesti 5. ljudi...
mislim sve je to na neki način "luksuz"...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju