Ostalo > Chat house
ČET za NESRETNIKE od rođenja
mhr-team:
--- Citat: PROOF - 09 Prosinac, 2010, 14:24:35 ---4t runner..i jos mi fali pola god do 18... imam takvu srecu da bi u moru picki k**ra* uhvatio :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
je, je, je... ovaj chat je i za proof-a...
pa zar nije čovjek nesretnik od rođenja,,,, nema još ni 18 a gori od želje za kladionicom... a iz provjerenih informacija znam da mu tete što rade u kladuši nedaju da se kladi pa mora starijim momcima plaćat proviziju da mu uplate tiket :jerk:
;D ;D ;D ;D
PROOF:
imas pravo....TETE(ali u punom smislu te rijeci) mi rade u kladionici :D :D :D :D btw ja se kladim na netu preko starog :D :D :D :D :D hvala stazicu sto si stavio moje ime u naslov...osjecam se megapopularno :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11:
mhr-team:
--- Citat: PROOF - 09 Prosinac, 2010, 16:00:10 ---imas pravo....TETE(ali u punom smislu te rijeci) mi rade u kladionici :D :D :D :D btw ja se kladim na netu preko starog :D :D :D :D :D hvala stazicu sto si stavio moje ime u naslov...osjecam se megapopularno :toothy11: :toothy11: :toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
ma ljubi te brat u prljav vrat ;D
PROOF:
ajde give me five...
mhr-team:
--- Citat: PROOF - 09 Prosinac, 2010, 16:35:25 ---ajde give me five...
--- Kraj citata ---
nisi ti druže real madrid ili murinho da mi govoriš "give me five" :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju