Općenito > Propisi

Dobio cestitku od suda

<< < (8/11) > >>

danijel044:
Ma kakav zatvor dajte nemojte gluparije pomišljat .
Ići u zatvor i bit obilježen cijeli život radi prometne kazne?
Da to ostaje zapisano,svaki put kad te murija zaustavi znat će da si bio u buksi i još više će te maltretirat.
I  ne ne možeš dobit potvrdu o nekažnjavanju....zamisli si scenu...odlučiš u zatvor..čekaš da te pozovu..u među vremenu se zaposliš...i oni te pozovu..na mjesec i pol ...šta ćeš reć šefu? bolovanje? godišnji? je moš mislit... slijedi otkaz.

ivanm:
još jednom i zadnji put (imam pravnika u obitelji):
boravak u zatvoru zbog prekršaja nije kažnjavanje... kažnjavanje nije boravak u zatvoru.. kažnjavanje je pravomoćna kaznena presuda, može biti i uvjetna, nemoraš niti vidjeti zatvor.. potvrda o nekažnjavanju znači da nikada nisi bio osuđen za neko kazneno djelo, prometni zakon nema s tim veze..
ali ni ja nebi išao u zatvor ni zbog prometne kazne..

3alfa3:

--- Citat: danijel044 - 20 Prosinac, 2010, 11:07:24 ---Ići u zatvor i bit obilježen cijeli život radi prometne kazne?
--- Kraj citata ---

Kao sto ivanm kaze - "obiljezen" si samo u slucaju osude kaznenog djela, ne prekrsaja

Ivan_drifter:
petljate krivicno i kazneno dijelo..... kad vadis potvrdu o nekaznjavanju to trazis na krivicno dijelo:D  i pod to se vode cak i krada tablica s auta....(znam kad su meni maznuli) al boravak u buksi nebi smio....jer ti samo isplacujes kaznu zatvorom....znaci opet si ju na neki nacin platio:D

ivanm:
kazneno = krivično (exyu)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju