Općenito > Propisi

Dobio cestitku od suda

<< < (4/11) > >>

ivanm:
postoji i ta mogućnost odgođenog plaćanja mislim al onda naplaćuju kamate..
uglavnom pojavi se na sudu, očituj se da ti je žao, da si se opametio, lalala, da si nezaposlen i da nemaš nikakvih prihoda, nadam se da na tebe ne glasi nikakvo vozilo i slično, jer to lako ispitaju i izvrše ovrhu.. moguće ti i smanje kaznu.. ja sam jednom dobio 2500 kn i kad sam reko da imam plaću 2500 kn, sutkinja je odmah smanjila kaznu na 1500 kn..

Matej28:
moja sestra je tako prosle godine isto dobila pismo od suda...mislim da se radilo o iznosu od 2000 kn...i ona to nije mogla platit jer naravno ne radi.
par dana prije godine joj je dodao poziv za zatvor te je trebala ic 3 dana u zatvor na novu godinu..al moguce je na rate izvest  ;D

karambaVK:
Pošto si nezaposlen, moj ti je prijedlog bolje zatvor.

Jedno dobro iskustvo, jedeš-piješ na račun države, odmoriš se i ne platiš ništa. :)

Sam sam odležao tjedan dana prije par godina i bilo mi super!
Bar sam naučio dosta rumunjskog jezika :icon_biggrin:

Tadr3:
ja imam 2 kazne, 5k i 6k kuna... vec ih placam 2-2.5 godine po siću :) glavno je da nekaj uplatis.. uplati 1000kn pa za 2-3 mjeseca opet... samo napisi zamolbu placanja na rate i poslat ce ti doma uplatnice po 1000kunića

ivanm:
zar ne postoji mogućnost odrađivanja kazne (onaj rad za opće dobro) a ne zatvor?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju