Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runer by salej600 with tpr

<< < (23/31) > >>

tomof10:
imao sam tpr i yasuni c20 nisam se bas usrecio sa km al je za vrijeme tih km ubijao,setup ti je perverzija puno sretnih km :headbang:

salej600:

--- Citat: tomof10 - 11 Prosinac, 2010, 02:46:59 ---imao sam tpr i yasuni c20 nisam se bas usrecio sa km al je za vrijeme tih km ubijao,setup ti je perverzija puno sretnih km :headbang:

--- Kraj citata ---

Hvala. Daj napiši šta ti se desilo i zašto da ja to probam izbjeći. Kod mene je svaki savjet uvijek dobrodošao  :icon_thumright: naravno
Ide i moj odlično, a i čuje se

Drnda:
u tome je probio dihtung a glavi te je napunio se vodom ako se dobro sjecam...

tomof10:
da nakon 50 km kada sam ga saastavio probio mi je diftung glave i usla voda zapekla mi karika i dobio riseve koji se nisu osjetili,pa sam to posmirglao sa vodobrusnim i stavio novu kariku nakon cega je letio tocnije c20 mu je dusu izvlacio i nakon 2500km neznam tocno koliko km jednostavno je zaribao tocnije skinuo se nikal jer se pregriao asetup mi je bio tp tpr,c20,del 21,multivar(4,0),malossi radilica,novi tip polutki (linearno sirenje),plavi centralni+torison rms kvacilo i zvono,bilo je jos nekih sitnica kojih se ni nesjecam jer sam zaboravio pa sam stavio 180 masinu ove godine navozao se  prodo je i sad je 209 gore

salej600:
Šteta. Ja sam baš zbog dugotrajnosti, ako je uopće bude, dosta pažnje posvetio hlađenju. Naravno uvijek nešto može otkazati. Zato u vožnji promatram temperaturu. Jednom mi skočila na 90 i odmah sam stao. Ispostavilo se da mi je propala četkica na el. pumpi vode i da se nije upalila. Baš kad sam htio oplest te-te-jca. On ode, a ja nazad guranjac doma  :laughing7:. Prva trka i odmah sam   :sad1:.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju