Tehnički kutak > Tuning skutera
Liberty tuning
nrg extreme:
--- Citat: LetaBL - 13 Prosinac, 2010, 22:08:06 ---Mišljenja za auspuh su podjeljenja...
Neki kažu uzmi TT, on je čisto ok za serijalu a košta oko 90-95 eura...
Drugi kažu uzmi ZX-R, dobar je na serijali, a i na kitu a košta 125 eura...
Ono što ja znam, jest da je top na TT-u pravljen od aluminijuma, a na ZXR-u od karbona, te da je dosta duži...
Čini mi se da je TT napravljen od manje dijelova nego ZXR... Interesuje me koji bolje radi na serijali, a koji na kitu od gize?
U Ami Trade-u su mi preporučili Giannelli Reverse, što bi bilo u klasi sa ZXR-om...
Stipe je na onog Liberty-ja stavio Giannelli Extra i polini kit od giza, pa poslije polini racing kit(11hp) i Gianneli Reverse, ovakav kit sigurno nikad neće kod mene na motor, para se nema...
Čini mi se da ide otprilike ovako:
TT=Extra
ZXR=Reverse
Meni dakle treba nešto za serijalu i Malossi sport ili Polini od gize??? Šta sad imate da mi predložite???
--- Kraj citata ---
Extra je sasvim u redu za serijalu,ali ako misliš stavljat kit onda bolje uzmi reverse,on je provjereno dobar.
Za zxr ne znam ali mislim da je skoro isti ko zx samo ima duži top,uglavnom ni s jednim nećeš pogriješit.
LetaBL:
--- Citat: nrg extreme - 13 Prosinac, 2010, 22:15:43 ---Extra je sasvim u redu za serijalu,ali ako misliš stavljat kit onda bolje uzmi reverse,on je provjereno dobar.
Za zxr ne znam ali mislim da je skoro isti ko zx samo ima duži top,uglavnom ni s jednim nećeš pogriješit.
--- Kraj citata ---
Biram između TT-a i ZXR-a...
Kažem da je stipe na giza kitu vozio giannelli extra, a reverse stavio tek na racing pro kitu...
Uglavnom koji je bolji za serijalu, a koji za kit(mislim da je za kit svakako ZXR)???
animatrix:
ako je razlika izmedju zx-a i zx-r-a samo u prigusivacu, onda su performanse iste, a TT ima iste kao ZX, tako da bolje uzmi jeftiniji auspuh pa ti vise love ostane za vario ili neku drugu sitnicu
gokiSP:
Ma nemaš se tu šta misliti, uzmi TT-a i to je to. Te male razlie u okretajima ne vrijede toliku razliku u novcima, a pogotovo ne na serijali ili na nekom slabijem setupu.
Btw, stipe je imao shot :icon_biggrin:
LetaBL:
--- Citat: gokiSP - 14 Prosinac, 2010, 02:26:56 ---Ma nemaš se tu šta misliti, uzmi TT-a i to je to. Te male razlie u okretajima ne vrijede toliku razliku u novcima, a pogotovo ne na serijali ili na nekom slabijem setupu.
Btw, stipe je imao shot :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kupio shot, pa mu je bio preotvoren... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju