Općenito > Slike i filmovi o skuterima

hahhaahhahhaa.... xD

<< < (7/8) > >>

Jump33r:

--- Citat: www.ubizec.com - 07 Prosinac, 2010, 18:55:26 ---ma vi ste debili majek mi  :notworthy: pa o cem da pricamo ak je to bila tema kak su likovi mutavi i to pa necemo sad svako od nas po jedamput napisat "hahha koji debili" vidis da pricam na koj se ancin jos moze zapalit to se zove diskusija a ovaj odma prestani pricat kreni spamat  :angry7:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:, Kad spamas nevaljas, kad raspravljas oped nevaljas... Nikako udovoljit svima..  :dontknow:  :D

BilyPiton:
i gle ti to jos je i moderator :angry7:

CoK:

--- Citat: www.ubizec.com - 07 Prosinac, 2010, 18:55:26 ---ma vi ste debili majek mi  :notworthy: pa o cem da pricamo ak je to bila tema kak su likovi mutavi i to pa necemo sad svako od nas po jedamput napisat "hahha koji debili" vidis da pricam na koj se ancin jos moze zapalit to se zove diskusija a ovaj odma prestani pricat kreni spamat  :angry7:

--- Kraj citata ---
  :redface:

jesam gdje napisao da si dosadan s time? da si debil kao sto si ti meni?

poanta mog posta je bila da nema razloga za paljenje skutera busilicom ili slicno, tko to radi?

na rijecnik pripazi i ubuduce malo kulture nebi skodilo

--- Citat: www.ubizec.com - 07 Prosinac, 2010, 19:06:51 ---i gle ti to jos je i moderator :angry7:

--- Kraj citata ---
sto sam napisao?

steeef:

--- Citat: www.ubizec.com - 06 Prosinac, 2010, 17:28:23 ---čavao  zablokira zvono i kuplung i čim je kuplung povezan sa zvonom sa kotača se prenosi sila preko zvona na kuplung i sa kuplunga preko (sekundara) na primar motora

isti princip ko i kad motor prebacis u brzinu i pustis kuplung i guras ga

--- Kraj citata ---

majstore baš si ga objasnil ko pravi inžinjer,ko da te kompa đamper učil  :icon_thumright:

ljuc:
hahhaha

potrudi se oko odgovora drugi puta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju