Općenito > Slike i filmovi o skuterima

hahhaahhahhaa.... xD

<< < (5/8) > >>

luna500rr:

--- Citat: www.ubizec.com - 06 Prosinac, 2010, 18:47:05 ---neznam kaj im nije bilo ejdnostavnije ak vec serafaju po skutu pa vjerojatno imaju pistolj an zrak prislone na maticu od variomata i brrrrrrr  i zapali ga ko formulu xd

--- Kraj citata ---

Snjim ga nebi mogli zavrtiti, stoga je i izmisljen pistolj na zrak da se saraf moze odvidat s osovine, busilica je druga stvar...

BilyPiton:

--- Citat: luna500rr - 06 Prosinac, 2010, 23:00:23 ---Snjim ga nebi mogli zavrtiti, stoga je i izmisljen pistolj na zrak da se saraf moze odvidat s osovine, busilica je druga stvar...

--- Kraj citata ---

očeš se kladit da ga mogu zapalit sa pištoljem  :icon_tongue:  prosli tjedan sam ga tak palio  samo narihtas pistolj na veci "pritisak"  da brze trza i da se okrece i pali bez pol frke

Jump33r:

--- Citat: www.ubizec.com - 07 Prosinac, 2010, 00:01:05 ---očeš se kladit da ga mogu zapalit sa pištoljem  :icon_tongue:  prosli tjedan sam ga tak palio  samo narihtas pistolj na veci "pritisak"  da brze trza i da se okrece i pali bez pol frke

--- Kraj citata ---

Valjda da slabije trza... :icon_scratch:

BilyPiton:
nisam ga ja rihto (pištolj) neg sam bio pokraj frenda on ga je pocacko i samo rpislonio i zapalio bez pol frke-vjerojatno da manje trza imas pravo :icon_thumright:  , uglavnom ocu rec da se moze itekako s tim upalit sa 0% muke

luna500rr:
Nije bitno moze li ili nemoze, fora bi bila kad bi ga upalio bez dekla na pistolj, opusti ti se saraf variomata i pol sata kasnije negdje po koliniku trazis rolice :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju