Tehnički kutak > Garaža
Aerox 2004
marko_rox:
--- Citat: Deny - 17 Veljača, 2011, 12:44:04 ---sto ga koji k farbas kad je kao nov :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Razlog farbanja su ogrebotine bilo ih je puno samo je uvijek slikano pod kutem da se nevide...bilo ih je dost na obje strane, inace ga nebi farbo, do kraja tj ce vld slike ;D
R-Fan:
po mom ti sam znas najbolje kak bi se tebi vise sviđo ..blia to plava ili crvena..nemoj slusat druge sto ti govore kako da si slazes motor nego uvjek radi onako kako se tebi sviđa :icon_thumright:
marko_rox:
--- Citat: R-Fan - 17 Veljača, 2011, 20:29:20 ---po mom ti sam znas najbolje kak bi se tebi vise sviđo ..blia to plava ili crvena..nemoj slusat druge sto ti govore kako da si slazes motor nego uvjek radi onako kako se tebi sviđa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali je i svaki prijedlog dobrodoso ;D
al velim nebi ga farbo da nije bio tolko ogreban al kaj cu ga opet u isto onda ako bi boja losije ispala bio bi nezadovoljan a ovak kad bude neka druga boja bude mi fora malo drugaciji nego sto je bio ;D
al boja ce bit najvjerojatnije plava al mozda se to promijeni...jer ko zna kaj mi dode u glavu kad cu kupovat boju hhh :D
R-Fan:
za prijedloge se slazem..neg ono sam velim xD
marko_rox:
znam na sto si mislio :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju