Tehnički kutak > Garaža

Aerox 2004

<< < (10/70) > >>

dino895:
Svako ima svoj ukus i svi mi drukčije razmišljamo....ali kad smo več kod boje ova nije loša jako dobro se slaža sa skutom...šteta
ED negdje sam pročito da će boja bit plava samo još nije sto posto sigurno...molimte zaobiđi plavu...uništit ćeš skuter po mom mišljenju...bilo koju drugu samo ne plavu :sad1:

danc00:

--- Citat: dino895 - 17 Veljača, 2011, 17:27:36 ---Svako ima svoj ukus i svi mi drukčije razmišljamo....ali kad smo več kod boje ova nije loša jako dobro se slaža sa skutom...šteta
ED negdje sam pročito da će boja bit plava samo još nije sto posto sigurno...molimte zaobiđi plavu...uništit ćeš skuter po mom mišljenju...bilo koju drugu samo ne plavu :sad1:

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Strašan si  :icon_thumright: ;D ;D

Pasat će mu svaka boja samo ako dobro napravi posel, ak sfuša ni zlatna mu neće dobro stajat :icon_thumright: Samo ljepo sve zašmirglaj i pokitaj i opet zašmirglaj i to je to, jer kasnije se sve to vidi!

Ajd požuri da vidimo kaj je ispalo, sretno! :icon_thumright:

Makar istina, ljepa je bila ona stara kombinacija  :icon_thumright: al vjerujem ti...dosadi s vremenom!

dino895:
Strašan si ??????????? to ti znači nešto dobro ili loše...mislim pohvala ili kritika :icon_scratch:

wonderkid:

--- Citat: dino895 - 17 Veljača, 2011, 18:18:36 ---Strašan si ??????????? to ti znači nešto dobro ili loše...mislim pohvala ili kritika :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
misli da si lud kaj šiba :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dino895:
to mi je drago čut :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju