Tehnički kutak > Garaža
Aerox 2004
Luka 0101:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 23 Svibanj, 2011, 23:57:15 ---Ti si posebna prica :P
Koliko bi ti uzeo da uradis sve "naljepnice" rossi replice? Nisam upravu?
--- Kraj citata ---
zasto sam ja posebna prica... jbg.. ja si nemogu priustiti visoke cijene pa delam za kikiriki ;D
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 23 Svibanj, 2011, 23:24:14 ---Pa i rossi replica je bila skuplja od obicnog modela i max biaggi je bila skuplja u ono vrijeme od obicne :dontknow:
Al jest i lijepsa i mislim da se isplati svakako
--- Kraj citata ---
replica skuteri obično imaju neki dodatak što diže cijenu, na aeroxu je to plinski amortizer ili urice s obrtaljkom ili digitalne urice itd
Miki-speedy:
--- Citat: Luka 0101 - 23 Svibanj, 2011, 23:58:05 ---zasto sam ja posebna prica... jbg.. ja si nemogu priustiti visoke cijene pa delam za kikiriki ;D
--- Kraj citata ---
Ma pitam onak' okvirno,mozda bi se mogli dogovorit nesto :toothy11:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Svibanj, 2011, 23:59:02 ---replica skuteri obično imaju neki dodatak što diže cijenu, na aeroxu je to plinski amortizer ili urice s obrtaljkom ili digitalne urice itd
--- Kraj citata ---
Pa da,te male sitnice,i obavezno promjenjen izgled...ne znam za vas al meni max biaggi replica je brutalna,isto kao i rossi,i fiatova itd. Iako su to samo naljepnice,vrijede te pare ko voli oridjidji izgled :icon_thumright:
Luka 0101:
znas kak se salje PM?
znas... pa necu se tu ko baba na placu natezati oko cijene... ;D
fino mi posaljes tocno slikicu kaj hoces ako naravno imas i to je to... ;D
marko_rox:
Go-Go RUNNER- nemrem nac dimenzije na google-u
a za orginal znam cijenu jer sam pito prosle god na servisu :toothy12:
mozda mi luka pomogne :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju