Tehnički kutak > Garaža

Aerox 2004

<< < (52/70) > >>

Jump33r:

--- Citat: Rox-Rab - 23 Svibanj, 2011, 22:25:49 ---pa za te pare skoro mozes napravit airbrush

--- Kraj citata ---

Neznan bas ko bi ti radija airbrush rossi replice za 800 kn, prije ta cijena x2.
Mislin mozes ga i ti sam napravit al na sta ce to licit.  ;D

Rox-Rab:

--- Citat: Rox-Rab - 23 Svibanj, 2011, 22:25:49 ---pa za te pare skoro mozes napravit airbrush

--- Kraj citata ---

ako poznas majstora mozda bi i dobio za milju al x2 prije

ma kave naljke pofarbas ga,nabacis par naljki malossi,polini,s6... i dosta mu je

Miki-speedy:
Da al potcjenjujete te naljepnice,jbt de uporedi roxa metalic plavog i rossi repliku  :angry7:

Guje:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 23 Svibanj, 2011, 22:53:15 ---Da al potcjenjujete te naljepnice,jbt de uporedi roxa metalic plavog i rossi repliku  :angry7:

--- Kraj citata ---
Od prilike sve je to isto...
Uzmi roxa od 2004 pa nadalje i uspoređuj nalje sa rosi replicom... Isto sranje. E jedino mi se cini ona fiat replica zajebana koja je i skuplja od ove obicne kada se uzima na novo...

Miki-speedy:

--- Citat: Guje - 23 Svibanj, 2011, 23:07:41 ---Od prilike sve je to isto...
Uzmi roxa od 2004 pa nadalje i uspoređuj nalje sa rosi replicom... Isto sranje. E jedino mi se cini ona fiat replica zajebana koja je i skuplja od ove obicne kada se uzima na novo...

--- Kraj citata ---
Pa i rossi replica je bila skuplja od obicnog modela i max biaggi je bila skuplja u ono vrijeme od obicne  :dontknow:
Al jest i lijepsa i mislim da se isplati svakako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju