Tehnički kutak > Garaža
Aerox 2004
Deny:
brzo ide dolje,imas 2 metalne selne na glavi dje su crijeva ,i 4 matice,polako samo poskidaj sve i zapamti kako sto ide nemas sto sjebat :icon_thumright:
marko_rox:
--- Citat: ivan pralas - 13 Svibanj, 2011, 20:48:32 ---ovisi koliko znas ;D
cca. pola sata
--- Kraj citata ---
a ono neznam nis jedino sam jednom raskapal kineza frendu :toothy12:
--- Citat: danc00 - 13 Svibanj, 2011, 21:33:08 ---To tebi možda pola sata di znaš svaki šraf na pamet...ko prvi put otvara mu sat ne gine, i to sam još malo rekel :icon_thumright:
@Marko
Samo da ti velim, zemi si vremena i pamti sve kaj si diral i kak je bilo!
I drugo, ak buš raskapal to, skini si mašinu s nosača, lakše je, kad sam ja mjenjal kit i te gluposti nisam skinul mašinu dole, nek sam prek rupe od sica i ispod skutera sve radil, i reko nikad više!
Nepregledno je i stalno te neke jebe, dok kad skineš mašinu staviš je na stol i radiš kaj očeš! A nijeniš komplicirano nit duže kod rasklapanja/sklapanja.
I bilo bi super da promjeniš karike, očistiš cilindar, sigurno bu još bolje malo išel i kompresija bu se popravila, a i gareži sigurno ima :icon_thumright:
I još nekaj kaj bi ja napravil da imam serijalu još uvjek, nabavi biax ili posudi i proširi i spoliraj ispušni kanal, jer ti je na serijali poluzatvoren, pa ga probaj malo zaoblit na dimenzije ZX-a!
--- Kraj citata ---
onda cu to ic radit kad budu najavljivali kisu a kolko vidim to je ovaj vikend, onda cu ja to sliknut pa cete mi rec jel sve okei ;D
jbg jos ucim ;D
a kad bi prosirio kanal dobio bi sta? (snagu?)
i hvala vam :toothy10:
Deny:
da pola izduva je zacepljeno,videces crno,skini to biaxom budes dobio nest
marko_rox:
malo me sram al ono, kaj je biax? hhh (google bas i ne pomaze :laughing9: )
Deny:
:icon_thumright: http://www.sculesiechipamente.ro/Images/Produs/00002412/00006291_large.jpg to je biax i za njega postoje razni dodatci za brusenje i sl http://www.centar-alata.hr/images/wb-brusilica%20elektro.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju