Tehnički kutak > Garaža
Aerox 2004
danc00:
Super ide skut, tj ovi stari modeli su nešto jačih mašina pa i idu bolje, pogotovo kad se stavi fini variomat i pogode rolice, a topov je sudeči po ovome odličan variomat, i ne razmem zake se tolko hvali i gura malossi :dontknow:!
To si zel novi topov variomat...kaj si sve dobil s njim? Imaš sliku koju...
Samo računaj da nakon mj dana ti više nebu išel tak brzo, ubrzanje bu ostalo ali krajnja bu pala, em zbog toga kaj se bu remen potrošil i razradil pa se ne bude tolko dizal te kad se prijenos zagrije također se zgubi nekaj sitnog, no opet je super naspram čiste serijale!
Kad remen sjedne probaj se pograt sa šajbicama... s njima buš nadoknadil izgubljenu krajnju :icon_thumright:
Ma zemi neki rabljeni kit i pukni gore i da vidiš veselja, 125ccm je ipak veći trošak od kita na 50ccm, a ak je pravi kit(slabiji mid da bude trajan) razlika je samo u krajnjoj, s 50ccm je bolje preč odmah na 450ccm+ ;D !
P.S- je tajna kolko te koštal variomat i remen, i daj reci koji je točno to remen?? Zanima me! :icon_thumright:
marko_rox:
a nisam kupil novo uzel sam rabljeno za 300 kn al je u sup stanju
http://img190.imagevenue.com/img.php?image=346746574_DSC00793_122_464lo.JPG
tu imas i broj remena gore su rolice 4.1g
sad vec imam 4 dana i ide bolje nego kaj je iso prva tri dana :dontknow: ovo je dns snimano a prvih 3 dana se nije spustio na onaj znakic za vodu islo je malo iznad njega ja sam prezadovoljan time kaj sam dobio :icon_thumright:
i na tom je vec napravljeno preko 150 km ;D
danc00:
Kak ne bi bil zadovoljan pa ljepo ti ide skut :icon_thumright:
Nego, ovo ti nije dobro, ova oštečenja kod rupe ventilatora i variomata, ak su udubine ajd, ali ak su bregovi poravnaj to sa polirpastom ili nečim, jer ti se remen tu troši ko blesav....
Ja sam sa odvijačem oštetil polutke tamo di remen klizi, i nakon 50-100km skinem remen dole i sav je bil rasčupan po rubovima, a oštečenja su bila jedva pol mm, i to tvije brazdice. KAd sam to skinul s rašpom i spoliral remen se vratil u normalu i sad je ok... pa pripazi ! :icon_thumright:
marko_rox:
--- Citat: danc00 - 04 Travanj, 2011, 23:08:40 ---Kak ne bi bil zadovoljan pa ljepo ti ide skut :icon_thumright:
Nego, ovo ti nije dobro, ova oštečenja kod rupe ventilatora i variomata, ak su udubine ajd, ali ak su bregovi poravnaj to sa polirpastom ili nečim, jer ti se remen tu troši ko blesav....
Ja sam sa odvijačem oštetil polutke tamo di remen klizi, i nakon 50-100km skinem remen dole i sav je bil rasčupan po rubovima, a oštečenja su bila jedva pol mm, i to tvije brazdice. KAd sam to skinul s rašpom i spoliral remen se vratil u normalu i sad je ok... pa pripazi ! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
okei hvala :icon_thumright: i mislim da su samo udobine al ono male skroz
budem skinul pa pogledal jel se kaj desilo ja sam odsarfljival s pistoljem
danc00:
Ma pištolj je ok, velim samo provjeri da nemaš te riseve, jer ti oštete remen, pa se vrti ko blesavo po remenu i pojede ga nakon nekog vremena...i nabavi šajbice pa isprobavaj!
I pazi da ti matica ide cijela na navoj na kraju kad zašrafljivaš, da ne bi bilo :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju