Tehnički kutak > Garaža

Aerox 2004

<< < (24/70) > >>

Jump33r:

--- Citat: Rox-Rab - 16 Ožujak, 2011, 21:57:25 ---meni su je zaljepili na unutarnju stranu volana al kako je bila plastika masna mogo sam je skinut da sam jace puhnuo u nju,sad stoji pod sicem  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

To je isto ko da je ni nemas, koliko ja znan to triba bit vidljivo.

Ivan_sf_2:
Lijep je rox još dok sad sjedne nogica i žmigavci bijeli bit će  :icon_thumright:

Rox-Rab:

--- Citat: Jump33r - 16 Ožujak, 2011, 22:17:27 ---To je isto ko da je ni nemas, koliko ja znan to triba bit vidljivo.

--- Kraj citata ---

znam al kad sam farbao plastike sam je skinuo i nisam je stavljao nazad,nisam ni papire mijenjao zbog druge boje,kod nas nema bas previse policije pa se ne brinem previse zbog toga  :icon_tongue:

marko_rox:

--- Citat: Rox-Rab - 16 Ožujak, 2011, 22:42:35 ---znam al kad sam farbao plastike sam je skinuo i nisam je stavljao nazad,nisam ni papire mijenjao zbog druge boje,kod nas nema bas previse policije pa se ne brinem previse zbog toga  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Meni u knjizici pise visebojan :P pa netrebam mijenjat :)

Rox-Rab:

--- Citat: marko_rox - 16 Ožujak, 2011, 22:50:20 ---Meni u knjizici pise visebojan :P pa netrebam mijenjat :)

--- Kraj citata ---

meni jos to nije mijenjao ja sam ga uzeo sivog pa ga prefarbao,promijenit cu papire kad budem isao na tehnicki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju