Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG mc2 - dimi, trokira
3alfa3:
Ja sam el. chok mrzio iz razloga sto bi nakon gasenja skuta nakon voznje imao problem ako bi kroz 2-3 minute htio upalit skut, a el. chok se ohladio i aktivirao dovod benge sto je bilo nepotrebno obzirom da je mashina bila jos topla. Sa rucnim sam sam odredjivao njegov rad i to je bilo idealno.
Ivan_drifter:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Prosinac, 2010, 23:24:03 ---Ja sam el. chok mrzio iz razloga sto bi nakon gasenja skuta nakon voznje imao problem ako bi kroz 2-3 minute htio upalit skut, a el. chok se ohladio i aktivirao dovod benge sto je bilo nepotrebno obzirom da je mashina bila jos topla. Sa rucnim sam sam odredjivao njegov rad i to je bilo idealno.
--- Kraj citata ---
pa dobro to je istina....al ja opet kazem ljudi svi misle da nekaj nestima motoru.,....i da je cok kriv svima su cokovi krivi a cok ok istina ima glupav nacin rada al ok al ljudi su previse osjetljivi i vozili bi se 100000000000000 km bez ulaganja kune...
ivanm:
tak je meni ovaj maminjo reko... čim više radimo na setupu, vraćamo se u prošlost... pumpa ulja se isključuje, nema struje na karbu, sve manuelno i bolje radi :icon_biggrin:
Ivan_drifter:
a opet ide bolje od tomos apn-a a skoro je isti;:D hahhaha
ivanm:
--- Citat: Ivan_drifter - 19 Prosinac, 2010, 12:45:32 ---a opet ide bolje od tomos apn-a a skoro je isti;:D hahhaha
--- Kraj citata ---
al ne ide bolje od tomosa 14 il 15 :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju