Općenito > Oprema
kako me sje......!!!!!
3alfa3:
--- Citat: andy - 14 Studeni, 2007, 21:37:51 ---e a mislio sam pak da ono koža su i to ne pušta još imaju malo bolju podstavu pa....
a pošto je prodavač reko ono garantiram ti 100% ne puštaju pa sam ja to odmah uzo
--- Kraj citata ---
Vrati ih nazad i trazi da ti zamijeni za neki model koji ti odgovara ili nek ti vrati novce.
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Studeni, 2007, 22:00:49 ---
--- Citat: andy - 14 Studeni, 2007, 21:37:51 ---e a mislio sam pak da ono koža su i to ne pušta još imaju malo bolju podstavu pa....
a pošto je prodavač reko ono garantiram ti 100% ne puštaju pa sam ja to odmah uzo
--- Kraj citata ---
Vrati ih nazad i trazi da ti zamijeni za neki model koji ti odgovara ili nek ti vrati novce.
--- Kraj citata ---
neće već sam zvao i kaže da se to tako ne radi
i ne može
Tommek:
de kaki ispadi kak nemos vratit?
hebi im majku,jos bi mi platili tolko sam da su tak drski
Oklop:
--- Citat: andy - 14 Studeni, 2007, 22:13:00 ---
--- Citat: 3alfa3 - 14 Studeni, 2007, 22:00:49 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
neće već sam zvao i kaže da se to tako ne radi
i ne može
--- Kraj citata ---
zovi ga ponovo i reci mu ili nek mijenja ili ces ti zvati drustvo za zastitu potrosaca..prema zakonu imas pravo i na povrat novaca, pogotovo kad ti je prodavac nesto jamcio, a to je ispala totalna laz...ne vjerujem da ce htjeti riskirati losu reklamu...
zoki_NRG:
zovi ga ponovo i reci mu ili nek mijenja ili ces ti zvati drustvo za zastitu potrosaca..prema zakonu imas pravo i na povrat novaca, pogotovo kad ti je prodavac nesto jamcio, a to je ispala totalna laz...ne vjerujem da ce htjeti riskirati losu reklamu...
[/quote]
tako, uostalom uvijek mozes rec da ti sestra radi u novom listu i da ces bez problema to napraviti, a da neces ni morati to platiti, pa ces vidit kako ce se zamislit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju