Općenito > Oprema

kako me sje......!!!!!

<< < (2/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: andy - 14 Studeni, 2007, 21:37:51 ---e a mislio sam pak da ono koža su i to ne pušta još imaju malo bolju podstavu pa....
a pošto je prodavač reko ono garantiram ti 100% ne puštaju pa sam ja to odmah uzo

--- Kraj citata ---

Vrati ih nazad i trazi da ti zamijeni za neki model koji ti odgovara ili nek ti vrati novce.

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Studeni, 2007, 22:00:49 ---
--- Citat: andy - 14 Studeni, 2007, 21:37:51 ---e a mislio sam pak da ono koža su i to ne pušta još imaju malo bolju podstavu pa....
a pošto je prodavač reko ono garantiram ti 100% ne puštaju pa sam ja to odmah uzo

--- Kraj citata ---

Vrati ih nazad i trazi da ti zamijeni za neki model koji ti odgovara ili nek ti vrati novce.

--- Kraj citata ---

neće već sam zvao i kaže da se to tako ne radi
i ne može

Tommek:
de kaki ispadi kak nemos vratit?
hebi im majku,jos bi mi platili tolko sam da su tak drski

Oklop:

--- Citat: andy - 14 Studeni, 2007, 22:13:00 ---
--- Citat: 3alfa3 - 14 Studeni, 2007, 22:00:49 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

neće već sam zvao i kaže da se to tako ne radi
i ne može

--- Kraj citata ---

zovi ga ponovo i reci mu ili nek mijenja ili ces ti zvati drustvo za zastitu potrosaca..prema zakonu imas pravo i na povrat novaca, pogotovo kad ti je prodavac nesto jamcio, a to je ispala totalna laz...ne vjerujem da ce htjeti riskirati losu reklamu...

zoki_NRG:
zovi ga ponovo i reci mu ili nek mijenja ili ces ti zvati drustvo za zastitu potrosaca..prema zakonu imas pravo i na povrat novaca, pogotovo kad ti je prodavac nesto jamcio, a to je ispala totalna laz...ne vjerujem da ce htjeti riskirati losu reklamu...
[/quote]
tako, uostalom uvijek mozes rec da ti sestra radi u novom listu i da ces bez problema to napraviti, a da neces ni morati to platiti, pa ces vidit kako ce se zamislit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju