Tehnički kutak > Tuning skutera

TPR/2+ za Piaggio

<< < (6/9) > >>

funkyzg26:

--- Citat: ivanm - 04 Prosinac, 2010, 19:21:50 ---due+ na 12500 okr sa nardom ili c16 može imat na kotaču max 14¸15ks, kakvih  19 ks ::)
tpr koji ks više, 15-16ks..
blok od piaggia sad nađeš jeftino... unutra neku radilicu i ležaje dobre i onda dalje..
ja bi u tom slučaju ipak investiro malo više...dobar stari malossi mhr kit ..
http://www.sip-scootershop.com/main/base/Details.aspx?ProductNumber=M318455&ProductName=Racing+cylinder+MALOSSI+MHR+&_country=de4b2f82-d7af-4afd-bde2-c726ef770aef

--- Kraj citata ---

kolko bi mogao preč km mhr ili mhr team replika koja je slabija nekih 2ks od mhra ja sam si mislio prvo uzet mhr team repliku pa ste me tu svi isprepadali to ti neče trajat 1000km i svaki dan šarafljenje overrange imam radilicu imam sad nije problem dat nekih 300 euriča za mhr team repliku ako če mi trajat bar 5000 km pa onda novi klip karike

ivanm:
trajat ce ako ga postelas 100%

pralas:

--- Citat: funkyzg26 - 04 Prosinac, 2010, 21:58:21 ---kolko bi mogao preč km mhr ili mhr team replika koja je slabija nekih 2ks od mhra ja sam si mislio prvo uzet mhr team repliku pa ste me tu svi isprepadali to ti neče trajat 1000km i svaki dan šarafljenje overrange imam radilicu imam sad nije problem dat nekih 300 euriča za mhr team repliku ako če mi trajat bar 5000 km pa onda novi klip karike

--- Kraj citata ---
slab ti je spuh za mhr team,ako vec ides na to onda barem stavi posetni spuh...sve lijepo nastelaj i vozi se

funkyzg26:
ovaj spuh je za ovaj trenutni setup mhr replika ,za mhr team repliku bi c16 uzeo ili stage 6 pro , mhr team 2

igor.sb:
pro je slab

ak ides na stage onda r1200 min :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju