Ostalo > Chat house

100kg+ chat - samo za prave muževe

<< < (2/10) > >>

Pupo:

--- Citat: Miroslav Kamba - 04 Prosinac, 2010, 17:09:10 ---...kod nas su kolinja tek počela... :laughing7:...bit če svega,a i bližim se stotki....al po satu na vagi,ne znam koliko je po GPS-u... :dontknow: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Kod nas u slavoniji skoro gotova klanja, krajem 11, i sad možda ovaj vikend još i bit će gotovo.  Što je više kazaljka na vagi, manje ide na GPS-u  :icon_biggrin:

Ja isto volim jesti pače

Kamba:

--- Citat: Pupo - 04 Prosinac, 2010, 17:19:01 ---Kod nas u slavoniji skoro gotova klanja, krajem 11,

--- Kraj citata ---
..i ja sam Salvonac... :icon_biggrin:
...u mom kraju se više jede pa se to malo otegnila ta kolinja....u ovo doba godine vaga se sprema u vitrinu i vadi na proljeće.... :laughing3:

Pupo:

--- Citat: Miroslav Kamba - 04 Prosinac, 2010, 17:22:09 ---..i ja sam Salvonac... :icon_biggrin:
...u mom kraju se više jede pa se to malo otegnila ta kolinja....u ovo doba godine vaga se sprema u vitrinu i vadi na proljeće.... :laughing3:

--- Kraj citata ---

haha, dobra

A slabi ste onda, mi svoje pojedemo pa mora bit kolinje prije il se nema šta za zarezivat  :icon_biggrin:

Kamba:

--- Citat: Pupo - 04 Prosinac, 2010, 17:41:04 ---A slabi ste onda, mi svoje pojedemo pa mora bit kolinje prije il se nema šta za zarezivat  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
:laughing9:
...izgleda da malo zaostajemo za vama....al trudimo se... :icon_thumright:

Nix666:

--- Citat: Miroslav Kamba - 04 Prosinac, 2010, 17:09:10 ---...kod nas su kolinja tek počela... :laughing7:...bit če svega,a i bližim se stotki....al po satu na vagi,ne znam koliko je po GPS-u... :dontknow: :laughing7:

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju