Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - tuning savjeti
marko_rox:
--- Citat: wonderkid - 29 Prosinac, 2010, 14:48:42 ---daj spameru prekini vec jednom :toothy12: :toothy12: sad imas dovoljno postova da otvoris temu u trznici za prodaju djelova ;D ;D
--- Kraj citata ---
hahahhah xD
a stavit cu jos hebo next generation,i hebov remen samo kad bude love :D
suman_aprilia:
Najbolje slozi ko ja...:Spuh tt moze i zx al po meni je tt dobar 600kn novi a zx 800kn zato jer ima Bolji topić,Nabavi tu od nekoga neki polini ili malossi spot zaribani pobrusi ga u ttm-u za 100kn kupi polini klip 47,4,variomat malossi multivar sa rolicama 5,0 i 3,5 3,6 tako crvenu malossi centralnu zute sustice,karb 19 diznu tocno neznam mogu ti rec kad pogledam,seriski remen,Polini usisne lamelice...i to ce te izac nesto malo vise nego sto imas...sretno :biker2:
marko_rox:
--- Citat: suman_aprilia - 12 Siječanj, 2011, 16:20:28 ---Najbolje slozi ko ja...:Spuh tt moze i zx al po meni je tt dobar 600kn novi a zx 800kn zato jer ima Bolji topić,Nabavi tu od nekoga neki polini ili malossi spot zaribani pobrusi ga u ttm-u za 100kn kupi polini klip 47,4,variomat malossi multivar sa rolicama 5,0 i 3,5 3,6 tako crvenu malossi centralnu zute sustice,karb 19 diznu tocno neznam mogu ti rec kad pogledam,seriski remen,Polini usisne lamelice...i to ce te izac nesto malo vise nego sto imas...sretno :biker2:
--- Kraj citata ---
a vec imam zx-a
a nebi zelio tak kemijati onda rađe sacekam dok skupim i kupim si novo,al svejedno hvala na savjetu mozda kad posluzi :icon_thumright:
suman_aprilia:
Moj aerox sa ovim setupom koli ja naveo gore pere aerox-a 100 na startu i na krajnjoj ko da moj ima 150ccm....
I da nemojte gledat urice ja sam mislio dok je bio seriski da su urice precizne ali kad sam ga naturpijo ide po urima 160 neznam vrati mi se karaljka na onu granicu kod nule i trese se... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
marko_rox:
A oko kolko kosta novi kit? jel dosta 2 tis kuna--- neki base kit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju