Tehnički kutak > Styling skutera

Radim styling od Peugeot Speedfight 2

<< < (11/14) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: pitaNS - 18 Studeni, 2007, 00:10:18 ---auuu ovo je baš pokošeno, čudi me kako i dalje stoji scoot a da ne padne... :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma to je strava, stavit cu slike od svog, nece to past... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
sta te strah???

replcnt:
a neće past, naslonjen je na polugu, neg kak se neiskrivi il nosać nogare il nešt, jer je baš sva težina skoro prenešena :icon_scratch:

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Mr J - 14 Studeni, 2007, 09:37:58 ---U voznji moras percipirati zvukove i sliku iz okoline ukoliko zelis sigurno voziti... Dakle bilo kakve slusalice u usima odvlace koncentraciju i mozes samo imati problema...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kod nas je zakonom zabranjeno da drzis slisalice u usima jer ne cujes saobracaj, ako ti se neko mozda obraca, svira...pevaj dok vozis, to ti odrzava koncentraciju, probaj, videces, a i daje ti adrenalin, kad pevas neku omiljenu pesmu, nalozis se do jaja...

X-Thug:
ja bit boxam pa mi se zamagli vizir  :laughing7: stavia je on i ledice i mjuzu,neznan dali je on cuje al ja cujen samo bas,a na semaforu bas lipo cujen  :headbang:
 :icon_thumright: mateo,svaka cast i tebi i dinu,ako ti se svidja ostavi,al meni to inace nije nesto

pitaNS:
ma ja nosim one velike dj sluhe a ugradio sam takvo pojačalo da mi se svi šrafovi otpustili od bassa... :director: :director:
i onda tako kad vozim toliko se naložim da ustanem na scootu i počnem igrati, a svi mi trube a ja ništa ne čujem i baš me briga... :gitara: :gitara:

dajte ljudi kakva pojačala i slušalice, nije to za scooter..opasno je u saobraćaju pogotovo što ima tako loših vozača da te očas posla može neko dodirnuti s kolima i da završiš pod točkovima...nemojte se igrati!  :nono: :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju