Tehnički kutak > Styling skutera

Radim styling od Peugeot Speedfight 2

<< < (9/14) > >>

neer:
ma svi mi nevolim glazbu u skutu ali ko voli nek izvoli...ja sam se odlucio za zadnje sto cu napraviti izvaditi rezervoar za ulje i staviti jedan od litre tamo gdje stoji akumulator a akumulator ide ispod sjedista ..nabavio sam aluminijski rezeorvoar i...i onda cu stavljati aluminijski underseatcover ...bit ce viska djellova rep ce se rezat one cijevi dvije sto drze kostur na okupu i smanjit cu masu cijelog skutera i naravno dugo sanjani novi nosaci masine i amortizer od beverlya 250 ,....ma bit ce ludnica kad se provozam po komišiluku jooooj ima da kuje gledaju

BlackNaranča:
ajme baš mi žao što se nikome to ne svida, gleda sam filmice na youtube o glazbi u skuterima što imaju, i kometnari su svi da im se svida..

marko.p:

--- Citat: BlackNaranča - 16 Studeni, 2007, 15:16:23 ---ajme baš mi žao što se nikome to ne svida, gleda sam filmice na youtube o glazbi u skuterima što imaju, i kometnari su svi da im se svida..

--- Kraj citata ---
pa jeb...koji si ti lika....ako se tebi sviđa onda si to stavi,kao da je bitno jel se nama sviđa,bitno je kaj ti hočeš....

mnogi nevole niske aute ali zato ja volim da je gewinda skroz zašerafljena....tak i ti...

zoki_NRG:
to bi ja sve u pola cijene  :toothy10: :toothy10: :toothy10:, ja sam imo prometnu u subotu, tako da su mi danas vec plastike na kitanju, jednu moram narucit, i zmigavac, tako da sljedeci tjedan ide na farbanje, stavit cu ga u neku kricavu crvenu, mozda tamnu...jos cu vidit, ugl crveno - crni, samo neznam dali da felge pustim crne, a ocu najjverojatnije, sto se tice dioda imam ja crvene, pravi se glup, reci da si isao na servis, jer nesmijes kopat po njemu, i reci da su te pitali da nemaju normalne ako oces u boji i da je homologirano, ja cu sebi stavit neonke, i ziku cim skupim jos nes malo love...

neer:

--- Citat: marko.p - 16 Studeni, 2007, 19:28:21 ---
--- Citat: BlackNaranča - 16 Studeni, 2007, 15:16:23 ---ajme baš mi žao što se nikome to ne svida, gleda sam filmice na youtube o glazbi u skuterima što imaju, i kometnari su svi da im se svida..

--- Kraj citata ---
pa jeb...koji si ti lika....ako se tebi sviđa onda si to stavi,kao da je bitno jel se nama sviđa,bitno je kaj ti hočeš....

mnogi nevole niske aute ali zato ja volim da je gewinda skroz zašerafljena....tak i ti...

--- Kraj citata ---

potpisujem ....unatoc komentarima koje sam ostavio..ma serem ja previse...ako ti uzivas i ako ti to stvara neko zadovoljstvo i smjesak na licu stavi...to je stavr gusta...brate samo nastavi ...ali ocekujemo neke slike uradka samog!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju