Općenito > Generalno o skuterima
kalendar 2011
CoK:
--- Citat: te-te-ac - 02 Prosinac, 2010, 22:19:26 ---pol slika je slikano s mobom od 1,3mpx a ostatak polovice je slikano onak cisto da je slikano.. :dontknow: :binkybaby:
jedino ako mislite da ce vam neko fotošopat sliku i podlogu odozada ..
mislim da treba stavit slike neke konkretne i da liči na nesto.. ipak to moras gledat celu godinu.. ::)
ČOKolino.. pa kud se ti rodis za staru godinu .. sigurno castis ekipu s nekim bordanjem u alpama i tako to :dontknow: :binkybaby: :glasses9:
--- Kraj citata ---
ma mos mislit...to je stara sjebala stvar...ubiti i stari kad azmislim :icon_scratch:
svi te od*ebu za sv nikolu, kao bit ce za bozic, onda dode bozic, kao pa bit ce za rodendan ipak je na staru godinu da ne kupujemo 3 poklona... i onda dode stara godina, svi se istrosili za bozic i nikolu a ti popusis kitu i ne dobis nista
al nije sve tako sivo, ipak ostanes i dalje NAJMLADI u svojoj generaciji :D
eladio:
to je to, stavljajte slike :icon_thumright:
iako sto se mene tice , prepustam dizajnerima neka sami vide koje su fotke najbolje u njihovoj viziji :redface:...
i da, neka budu od clanova s foruma :redface:
CoK:
--- Citat: eladio - 02 Prosinac, 2010, 23:12:26 ---to je to, stavljajte slike :icon_thumright:
iako sto se mene tice , prepustam dizajnerima neka sami vide koje su fotke najbolje u njihovoj viziji :redface:...
i da, neka budu od clanova s foruma :redface:
--- Kraj citata ---
nesto u zadnje vrijeme sve prepustat svima...
kriza srednjih godina?
dusVu:
dajte ljudi malo maste i kreativnosi , vi sam normalno uslikate skuter ko da ide na njuskalo a ne ms kalendar :D...ja bi sliko al nemam skuter za slikanje haha mozda od frenda nekog...
eladio:
--- Citat: CoK - 02 Prosinac, 2010, 23:13:05 ---nesto u zadnje vrijeme sve prepustat svima...
kriza srednjih godina?
--- Kraj citata ---
davno sam shvatio da ja nisam za dizajnere..
ali kad vec pitas u cemu je problem s vremenom, radim na nekoliko bitnih projekata vezanih za MS.. jbg , budi strpljiv i vidjet ces o cemu se radi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju