Općenito > Generalno o skuterima

kalendar 2011

<< < (91/143) > >>

wonderkid:

--- Citat: te-te-ac - 26 Prosinac, 2010, 16:54:11 ---na tom sto je "mhr-team" napravio kalendar more se zamenit slika stavis sve svoje skutere ako ti je bas tolika zelja imat taj kalendar i prst u uvo i fičukaš..   ::)

--- Kraj citata ---
naravno da se moze,ali necu zbog jednog skutera mjenjat slike na kalendaru,nisam toliko poseban

Infernus:
a da se napravi na foru iz 2009. i '10.?
Po meni super pregledan, a opet jednostavan  :toothy11:

eladio:

--- Citat: Infernus - 26 Prosinac, 2010, 18:19:00 ---a da se napravi na foru iz 2009. i '10.?

--- Kraj citata ---

slazem se  :laughing7:

mhr-team:

--- Citat: PROOF - 26 Prosinac, 2010, 10:24:54 ---j#bo vas odabir skutera... covjek je radio kalendar i odabrao skutere koji ce bit na njemu i cemu sad rasprava?

--- Kraj citata ---

kratko i jasno  :notworthy:

--- Citat: te-te-ac - 26 Prosinac, 2010, 16:54:11 ---na tom sto je "mhr-team" napravio kalendar more se zamenit slika stavis sve svoje skutere ako ti je bas tolika zelja imat taj kalendar i prst u uvo i fičukaš..   ::)

--- Kraj citata ---

a i to što kažeš  :icon_thumright:

--- Citat: Infernus - 26 Prosinac, 2010, 18:19:00 ---a da se napravi na foru iz 2009. i '10.?

--- Kraj citata ---

ja sam rekao da će moj kalendar biti drugačiji od drugih (standardnih) kalendara, tak da ono... a manje više niko i ne gleda na taj kalendar, 99% nas za kalendar koristi mobitele tak da ono  :happy8:

--- Citat: wonderkid - 26 Prosinac, 2010, 04:40:48 ---nisam znao da je to od jandre skut,ove godina je konkurencija velika stoga normalno da nema nekih slika koje su ocekivane

--- Kraj citata ---

prevelika je konkurencija i godina bi trebala imati 60mj da stanu svi dobri skuteri na kalendar.... a kao što je proof rekao, "j#bo vas odabir skutera" prošle godine jedni, ove drugi, a na godinu neki treći, peti deseti skuteri će biti na kalendaru... a jbt...

uzmite samo kalendar od 2010, po meni ISKRENO ima puno boljih skutera na ovom mom, moje mišljenje...

CoK:

--- Citat: mhr-team - 25 Prosinac, 2010, 21:31:25 ---3. koji bi skuter po tebi ne zaslužuje da se nađe na kalendaru???

--- Kraj citata ---
definitivno tvoj  :laughing7:

jeste sa raspricali covjece, na vama je da okacite slike i pustite glavnom i neodgovornom za ovaj đob da napravi svoje

za one koji nisu s nama od pocetka to je goki aka blatko (vidi stranice 1-5)

@mhr - bravo za trud, neka ga skinu svi koji zele, ali to nije to  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju