Općenito > Generalno o skuterima

kalendar 2011

<< < (84/143) > >>

_r0bi_:
....oooo mhr team dao si si truda...meni se svida  :icon_thumright: a utrpo si moju energiju u listopad hahaha svaka cast  :headbang:

mhr-team:

--- Citat: gokiSP - 25 Prosinac, 2010, 20:02:45 ---Da se nisi malo zajebao sa ovim 9. i 6. mj.?  :laughing7: Ne sviđa mi se što je vinjeta prekrila dio skutera.  :icon_tongue:
[/quote

ukro si im i Božić i kalendar, nemaš pravo glasa  :jerk:

--- Citat: _r0bi_ - 25 Prosinac, 2010, 20:07:15 ---....oooo mhr team dao si si truda...meni se svida  :icon_thumright: a utrpo si moju energiju u listopad hahaha svaka cast  :headbang:

--- Kraj citata ---

tvoju sliku moram posebno pohvaliti, najlakše ju je bilo uklopiti u listopad, preljepa slika, svaka čast  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

_r0bi_:

--- Citat: mhr-team - 25 Prosinac, 2010, 20:13:50 ---tvoju sliku moram posebno pohvaliti, najlakše ju je bilo uklopiti u listopad, preljepa slika, svaka čast  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

...eeee ajd bas mi je drago  :laughing7:  :icon_thumright: kalendar je vec na pozadini  :headbang:  :icon_thumright:

Ivan_drifter:
anto odlican je SAMO ZASTO ZUTO BRATE MILI:D da je osto narandasti kakav i je bolje bi se uklopio:D ja skidam i na destop s njim svida mi se:;D

mhr-team:

--- Citat: Ivan_drifter - 25 Prosinac, 2010, 20:20:16 ---anto odlican je SAMO ZASTO ZUTO BRATE MILI:D da je osto narandasti kakav i je bolje bi se uklopio:D ja skidam i na destop s njim svida mi se:;D

--- Kraj citata ---

morao sam... previše bi bilo "crvenog" na kalendar... još bi pomislili da sam komunjara  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju