Općenito > Generalno o skuterima
kalendar 2011
_r0bi_:
....oooo mhr team dao si si truda...meni se svida :icon_thumright: a utrpo si moju energiju u listopad hahaha svaka cast :headbang:
mhr-team:
--- Citat: gokiSP - 25 Prosinac, 2010, 20:02:45 ---Da se nisi malo zajebao sa ovim 9. i 6. mj.? :laughing7: Ne sviđa mi se što je vinjeta prekrila dio skutera. :icon_tongue:
[/quote
ukro si im i Božić i kalendar, nemaš pravo glasa :jerk:
--- Citat: _r0bi_ - 25 Prosinac, 2010, 20:07:15 ---....oooo mhr team dao si si truda...meni se svida :icon_thumright: a utrpo si moju energiju u listopad hahaha svaka cast :headbang:
--- Kraj citata ---
tvoju sliku moram posebno pohvaliti, najlakše ju je bilo uklopiti u listopad, preljepa slika, svaka čast :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
_r0bi_:
--- Citat: mhr-team - 25 Prosinac, 2010, 20:13:50 ---tvoju sliku moram posebno pohvaliti, najlakše ju je bilo uklopiti u listopad, preljepa slika, svaka čast :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...eeee ajd bas mi je drago :laughing7: :icon_thumright: kalendar je vec na pozadini :headbang: :icon_thumright:
Ivan_drifter:
anto odlican je SAMO ZASTO ZUTO BRATE MILI:D da je osto narandasti kakav i je bolje bi se uklopio:D ja skidam i na destop s njim svida mi se:;D
mhr-team:
--- Citat: Ivan_drifter - 25 Prosinac, 2010, 20:20:16 ---anto odlican je SAMO ZASTO ZUTO BRATE MILI:D da je osto narandasti kakav i je bolje bi se uklopio:D ja skidam i na destop s njim svida mi se:;D
--- Kraj citata ---
morao sam... previše bi bilo "crvenog" na kalendar... još bi pomislili da sam komunjara ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju