Općenito > Generalno o skuterima

kalendar 2011

<< < (71/143) > >>

mhr-team:

--- Citat: Ivan_drifter - 21 Prosinac, 2010, 15:30:15 ---nemoj se sramit stavit sliku svog,il naprimjer onog decka kaj je napravio monster replicu sf i tako neke nezelim da budu svi sfovi
  MAKAR IMAMA IDEJU....NAPRAVIT KALENDARE NPR ETO VECINOM RUNERE IMAMO NA JEDNOM ONDA JEDAN S MINARELLIJEM JEDAN S PEZOJEM I JEN S KINEZIMA I OSTALIM DRUKLAGERIMA I MOZDA JEDAN S DJELOVIMA I ONDA KAD KUPUJES KALENDAR BIRAS KOJI OCES....SVI SRETNI I ZADOVOLJENI:d

--- Kraj citata ---

mogu ti reći da je dobra ideja... recimo jedan kalendar sa gilerama, drugi sa peugeotima, treći sa yamahama, aprilie itd...  :icon_thumright:

ajde čut ću se sa gokiem pa da nešto iskemijamo...  :icon_thumright:

Ivan_drifter:
pa ko je reko da je moja ideja losa:D nego tako vuk sit janje cijelo il ti ima za svakog po nesto...

steeef:
sad ste već skoro ko ovi u saboru  ::)

mhr-team:
goki se ne javlja još tako da sam odlučio od ovh slika izabrati ponešto... žao mi je eto što ima jako lijepih runnera, ali na žalost previše ih je i nemogu sve stavit u kalendar...
tako da ono.... čekam sad da goki završi svoj kalendar i odmah nakon njegovog objavljujem i ja svoju verziju  :frajer: ;D

Ivan_drifter:
za svakog po nesto....normalno ideja se razvija da se moze narucit i kalendar disu mesanci znaci sve i svasta....a ima i nesto specijalno za one koji oceju tako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju