Općenito > Generalno o skuterima
kalendar 2011
Ivan_sf_2:
Evo jedna od mene za prosinac ili siječan sniježna jest da nije pozadina nešto al ajde http://img69.imageshack.us/i/p1010021nb.jpg/
;D
eladio:
budem ja rijesio izradu kalendara ako bude trebalo, snake samo naprijed :icon_thumright:
sto se tice slika, jedini uvjet je da su od forumasa..
PS
i ja se slazem da bi trebalo biti manje runnera, vise ostalih.. ali o tom po tom , prvo treba skupiti kvalitetnih fotki :toothy3:
takodjer , fotke koje su vec objavljene, po meni i dalje mogu biti u kalendaru , ako to zasluzuju
--> ..o svemu tome odlucuje iskljucivo dizajner kalendara :redface:
Snake:
--- Citat: eladio - 20 Prosinac, 2010, 22:13:41 ---budem ja rijesio izradu kalendara ako bude trebalo, snake samo naprijed :icon_thumright:
sto se tice slika, jedini uvjet je da su od forumasa..
PS
i ja se slazem da bi trebalo biti manje runnera, vise ostalih.. ali o tom po tom , prvo treba skupiti kvalitetnih fotki :toothy3:
takodjer , fotke koje su vec objavljene, po meni i dalje mogu biti u kalendaru , ako to zasluzuju
--> ..o svemu tome odlucuje iskljucivo dizajner kalendara :redface:
--- Kraj citata ---
Ok... samo treba sto kvalitetnijh slika jos, i eladio na pm molim te veliki logo te font... :D
eladio:
--- Citat: Snake - 20 Prosinac, 2010, 22:19:46 ---Ok... samo treba sto kvalitetnijh slika jos, i eladio na pm molim te veliki logo te font... :D
--- Kraj citata ---
moze , samo da zavrsim ono sto sam poceo, i neki rezultati se vec mogu vidjeti na webu :redface:
filip190:
ajd, kad vec svi volimo runnera... :icon_biggrin:
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju