Općenito > Generalno o skuterima

kalendar 2011

<< < (69/143) > >>

Ivan_sf_2:
Evo jedna od mene za prosinac ili siječan sniježna jest da nije pozadina nešto al ajde  http://img69.imageshack.us/i/p1010021nb.jpg/
 ;D

eladio:
budem ja rijesio izradu kalendara ako bude trebalo, snake samo naprijed  :icon_thumright:

sto se tice slika, jedini uvjet je da su od forumasa..

PS
i ja se slazem da bi trebalo biti manje runnera, vise ostalih.. ali o tom po tom  , prvo treba skupiti kvalitetnih fotki :toothy3:
takodjer , fotke koje su vec objavljene, po meni i dalje mogu biti u kalendaru , ako to zasluzuju
--> ..o svemu tome odlucuje iskljucivo dizajner kalendara  :redface:

Snake:

--- Citat: eladio - 20 Prosinac, 2010, 22:13:41 ---budem ja rijesio izradu kalendara ako bude trebalo, snake samo naprijed  :icon_thumright:

sto se tice slika, jedini uvjet je da su od forumasa..

PS
i ja se slazem da bi trebalo biti manje runnera, vise ostalih.. ali o tom po tom  , prvo treba skupiti kvalitetnih fotki :toothy3:
takodjer , fotke koje su vec objavljene, po meni i dalje mogu biti u kalendaru , ako to zasluzuju
--> ..o svemu tome odlucuje iskljucivo dizajner kalendara  :redface:

--- Kraj citata ---

Ok... samo treba sto kvalitetnijh slika jos, i eladio na pm molim te veliki logo te font... :D

eladio:

--- Citat: Snake - 20 Prosinac, 2010, 22:19:46 ---Ok... samo treba sto kvalitetnijh slika jos, i eladio na pm molim te veliki logo te font... :D

--- Kraj citata ---

moze , samo da zavrsim ono sto sam poceo, i neki rezultati se vec mogu vidjeti na webu  :redface:

filip190:
ajd, kad vec svi volimo runnera...  :icon_biggrin:

:icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju