Općenito > Generalno o skuterima

kalendar 2011

<< < (66/143) > >>

steeef:
bečite se ko pičkice umjesto da onda napravite sliku kak se spada..
nebude ni moj skuter na kalendaru pa kaj sad da se bečim kad slike nisu dobre..

ok je ova druga verzija samo mi fali čokov sr tu,stvarno ga se mora stavit,pištoljov rox mhr-ova kosačica....

al definitivno je prošlogodišnji super dizajnerski napravljen,sve je čisto i jasno..
tak nekak bi trebalo i ovog napravit,odvojit brojke od slika...

a ak ima više dobrih slika nek se naprave 2 verzije na istu foru samo s drugim slikama,da se pojedine curice nebi i dalje plakale jadne pa nek si odaberu koi im paše
cure pusa  :hello:

Lumpri:
evo gledan sad prošlogodišnji mi se jako sviđa i mislin da bi bilo dobro da i ove godine bude na tu foru...samo neka neko stavi slike koje su dobre da imaju pozadinu da nije mrak na njima da nisu otkidane ili šta ja znan šta...

te-te-ac:

--- Citat: Pupo - 20 Prosinac, 2010, 21:08:31 ---Što neće vidjet, pa nisam obrisao nijednu sliku...

--- Kraj citata ---

nemislim na slike vec na komentar.. al ajd dobro..

posto vidim da se raneri cisti IN onda moram da stavim i ovaj pikčrs.. sorkač sto raner nije moj al je od moga tate  :glasses9:

mhr-team:
slažem se sa stefekom u potpunosti.... ne može se očekivati da svi skuteri budu na kalendaru, jednostavno previše nas ima i godina bi trebala imati 300 mjeseci da svi stanemo...
ALI, s vremenom će svi doći na red... evo očit primjer snake koji je pravio kalendar 2009. i 2010. koliko vidim dosta je novih skutera ubacio, raznovrsnih, i kalendar je čist OK-e,...

eto odlučio sam i ja napravit jedan kalendar, dosadno mi, pa et... malo zahebancije :) pa će te nadam se imati 3 izbora kalendara,,, a do tada stavljajte slike, ali kvalitetne..  :icon_thumright:

_r0bi_:

--- Citat: te-te-ac - 20 Prosinac, 2010, 21:40:34 ---nemislim na slike vec na komentar.. al ajd dobro..

posto vidim da se raneri cisti IN onda moram da stavim i ovaj pikčrs.. sorkač sto raner nije moj al je od moga tate  :glasses9:

--- Kraj citata ---

ma daaaaaa ima se moze se....  :jerk:  :jerk:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju