Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje aupuha
vpucko:
ma najbolje uzet obican mat sprej ili metalic crnu, tako je i frend zx-a, najjeftinije, a i kad mu je malo osla boja, samo malo smirgl i opet boje preko i nema problema!
el:
meni nikada nije nista bilo s bojom samo kad se posprica treba postepeno zagrijavat a ne odma pali vozi,i boja naravno prekipi...
kad se posprica pustis da motor radi na leru 10-ak minuta pa ga maloo turiras pa ugasis pa napravis krug po dvoristu tako da se boja postepeno primi za spuh. a ako kupis sprej otporan na 800 stupnjeva onda netreba ni ugrijavat,samo je problem sta kosta oko 80 kn ;D
zoki_NRG:
ne kuzim kako ti otpada, moj frend isfusario to lijepo u 2 minute sve napravio, osmirglo malo i sa sprejem od happy colour koji nije nekako skup ni nis, proso i ima vec mjesec dana, nista se nije ni oljustilo, ni popadalo boje, ne kuzim??? a evo i slika od frendovog F12, ja mislim da je isto sa tim sprejem preso...
srka:
kao prvo smart ne zove se vatroslavni sprej...a sad prije farbanja bi bilo najbolje da ti ga neko ispjeskari onda ga sa četkom dobro izdrotata pa oprat u benzinu ili acetonu i teg ga onda ič farbat tek tad bi poslo bijo napravljen kako treba jel ako ga ideš šmirglat nečeš izvuč svu hrđu s njega uvijek če ti ostat malo a to ti se brzo širi.
ratz_hell:
e ja bih uzeo nov auspuh...i odma bi dfa ga zastitim finim slojem boje...jeli ima neki primer koji je otporan na temp...pa da ga opituram kasnije nekim fensi metalik sprejem...a da mi se ne oguli?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju