Tehnički kutak > Tuning skutera

klip cijena

(1/2) > >>

neer:
zanima me cijena koliko kosta novi klip za mhr replicu za zracno hladnjenje moj se razlomio na par tisuca komada----pa me zanima koliko bi to cca izaslo....ili ako netko ima polovni klip .....klip sa dvije karike mhr

osvetnik88:
-imam ja za prodati kit mhr replicu!

SlowRider:

--- Citat: neer - 13 Studeni, 2007, 18:44:53 ---zanima me cijena koliko kosta novi klip za mhr replicu za zracno hladnjenje moj se razlomio na par tisuca komada----pa me zanima koliko bi to cca izaslo....ili ako netko ima polovni klip .....klip sa dvije karike mhr

--- Kraj citata ---

Klip se ne kupuje polovni, ne isplati se riskirati sa time. Mozes ti kupiti njega, ali se igras.... novi bi trebao kostati oko 340kn. Dobijes uz njega karike, bolcnu i zegere.

vpucko:

--- Citat: neer - 13 Studeni, 2007, 18:44:53 ---zanima me cijena koliko kosta novi klip za mhr replicu za zracno hladnjenje moj se razlomio na par tisuca komada----pa me zanima koliko bi to cca izaslo....ili ako netko ima polovni klip .....klip sa dvije karike mhr

--- Kraj citata ---

pa sto bi

nadam se da ga nisi sa macolom udarao :) hehe :icon_biggrin:

neer:
ma daj popizdio sam ----dodje lega danas kod mene i u buksu upadnemo sejdenm ja na trosjed da cu zapalit cigaru lik sjedne na motor koji je bio na stalku ....skinut je cilindar i okrene kljuc da kontakt i stisne tipku alnasera i klip zapne i razlom i se sastrane i ja mu lijepo rekao da mi mora dati 300 kn on upo u bed i otisao kuci i sutra ima da mi da 300 kn inace cu mu ...jojjj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju