Ostalo > Svijet računala i mobitela

Novi virus

(1/2) > >>

Cole#2:
Obavijest....
Dobio sam dojavu da je ovaj tjedan počeo kružiti novi virus... Kojega niti jedan antivirus nemože izbrisati, niti ga detektiart...

NEMOJTE NI U LUDILU PRIHVAČATI E-MAIL POD NASLOVOM

Life is beautiful jer je to taj virus....

Ko zna nešto više neka ostavi odgovor u ovoj temi....

X-Thug:
ti si izgoria jer ako ces ovakve topice stavljat onda bi forum za tri dana bia zakrcen...svaki dan izadje bar 100 novih virusa,trojanaca,crva koji imaju nov nacin probijanja,izbjegavanja firewalla zato svoj antivirusni program updejtaj redovito i skidaj zakrpe za windowse sa neta i sve ce bit 5...ako ti uleti iskljuci backup i rucno ga skini i onda opet ukljuci backup zato jer se virusi sami vrate pomocu backupa

Cole#2:
Ajme X ne soli mi pamet... Ovaj se virus nalazi u e-mailu i napada ti cili tvoj sustav čim ga ostvoriš... Uzima ti sve lozinke, programe i sve datoteke će ti biti izbrisane..... A ako ti dođe taj mail onda ga primi pa mi javi

Oklop:
samo jedna rijec: HOAX

sljedeci put skok na google pa vidi sta ces dobiti

http://www.google.hr/search?q=Life+is+beautiful+virus+mail&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

ChRiStIaN:
nekak mi je to klimavo  :icon_scratch: ...al oke, ak kazes da je istina cuvat cemo se  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju