Općenito > Propisi
50cc legalno preko 50kmh
SPecial:
Ja sam to ovako shvatio.
Na cesti vise nema valjaka,i skuter se moze vrtiti preko 50km/h.
Ali.....
ne smijemo ga voziti preko 40,a posto se svi vozimo preko 40 naplacati cemo se kazni u tolikoj mjeri da proracun nece patiti,nego ce se dapace i podebljati.
Razlog izmjena je taj sto nasim plavcima (huliganima) trebaju novci posto im presretaci pre vise trose.
A to sto stede na svojim djelatnicima i sto im motoristi nakon zavrsetka posla moraju vratiti svu opremu,pa i cipele,to je drugi par rukava.
ivanm:
vjerojatno im ovi valjčići za mjerenje moraju na komplet remont ili u rashod, a za nove država nema para :zubo:
SPecial:
--- Citat: ivanm - 11 Prosinac, 2010, 14:11:11 ---vjerojatno im ovi valjčići za mjerenje moraju na komplet remont ili u rashod, a za nove država nema para :zubo:
--- Kraj citata ---
hahhahahahhahahahhahaha.
Nema se para,a da vidis sta se u vojsci radi.
Necu o tome,jer nema smisla,dovoljno je reci da se danas novac tesko zarađuje,a vrlo lako djeli.
Onaj tko mukotrpno radi zarađuje manje od onoga koji vrlo malo radi,situacija je i vise nego zajebana.
ive_91:
g#vn%.. najradje bi nekog high enda sa ultra produzenim prijenosom zavrtio na valjcima da im pregore.
Luksy:
citajuci auto klub dobija san dojam da se pregovara o potpunom ukidanju,a ne o prelasku sa 40 na 50kmh to mi je ionako malo glupo i nelogicno
ako to sve prode,znac li to da cemo bez posljedica moc vozit skutere od 50ccm sa jacim masinama :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju