Općenito > Propisi

50cc legalno preko 50kmh

<< < (10/28) > >>

zoki_NRG:
Dajte ekipa, vidite da pola politicara u saboru isparavaju od alkohola...
dok je tako biti ce svakakvih zakona...

Cekajte da ukinu blokade da scooteri smiju preko 50 kmh voziti
a onda ce vam postroziti jos na regi da ne smije preko 50kmh...
samo cekajte da tako nesto provale jer se ja nebih uopce cudio...  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Iwo SR Tuono:
Kad to bude cestarina,osiguranje,tehnicki i naknada za ekologiju idu gore garant,meni je dosad rega bila 470kn, s novin zakonom ce ic na 600-700 sigurno

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Prosinac, 2010, 23:21:48 ---Kad stupi na snagu, trebat ce dobro pazit da se ocisti snijeg sa auta. I to negdje u 6.-7.mjesecu  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ja sam ga čistio s krova oduvijek tako da sam u tome ispred svog vremena (a vjerujem da si i ti čistio)

Tadr3:
ja nigdje nisam nasao da nece bit ograničenja za mopede...

http://www.iusinfo.hr/DailyContent/%5C..%5CDocuments%5CPrijedlog%20Zakona%20o%20izmjenama%20i%20dopunama%20Zakona%20o%20sigurnosti%20prometa%20na%20cestama.pdf

Iwo SR Tuono:
ja sam našao
Člankom 29. mijenja se odredba članka 221. stavka 1. i 3. Zakona o sigurnosti prometa na
cestama kojima se propisuju ograničenja najveće dopuštene brzine kojom mladi vozači smiju
upravljati vozilom u prometu na cesti, te se od tih ograničenja izuzima moped, koji, sukladno
svojim konstrukcijskim karakteristikama, može razviti brzinu od najviše 50 km/h, dok je sada
propisano ograničenje brzine za mlade vozače 40 km/h.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju