Općenito > Propisi

50cc legalno preko 50kmh

<< < (6/28) > >>

SlowRider:
sto se tice blokada preimenovati cu ih... to ce biti uredjaj koji smanjuje buku skutera :glasses9:

dusVu:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Prosinac, 2010, 00:08:51 ---A sto kaze zakon u vezi M kategorije? Nije li to za mopede (koji ne mogu i ne smiju ic brze od 50 ak se ne varam).
Da nebi ispalo da ti mogu nabit i kaznu za upravljanjem necega sto ne smijes vozit  :toothy12:

Ovo zakon kaze:

U "M" kategoriju spadaju Mopedi. Moped je motorno vozilo do 50 cm3. i koji nemože na ravnome djelu ceste razviti brzinu veću od 50 km/h.

Ispada da te ne moze kaznit ak vozis preko 50 km/h na zavojitom dijelu ceste  :toothy12:

--- Kraj citata ---

hahahhha caree  :toothy12: :toothy12: :toothy12: ...ma znam da ima tema o tome ali ovo je prvi clanak koji ja vidim o tome pa sam moro podjelit s vama....da bar se zakon ostvari, napokon su i oni shvatili da je 50km/h smetnja na nekim cestama...treba im svima dat baotiane s blokadama (ili bez, svejedno neidu nis brze) pa nek se oni provozaju kroz zg :D

ghostride666:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Studeni, 2010, 22:52:02 ---A buka?  ;D

--- Kraj citata ---

pa ak prođeš sa tim set upom sa jedno 120km/h, ko će ti gledati buku, mogu samo mirisati ipone jagodicu  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Prosinac, 2010, 00:08:51 ---A sto kaze zakon u vezi M kategorije? Nije li to za mopede (koji ne mogu i ne smiju ic brze od 50 ak se ne varam).
Da nebi ispalo da ti mogu nabit i kaznu za upravljanjem necega sto ne smijes vozit  :toothy12:
Ovo zakon kaze:
U "M" kategoriju spadaju Mopedi. Moped je motorno vozilo do 50 cm3. i koji nemože na ravnome djelu ceste razviti brzinu veću od 50 km/h

--- Kraj citata ---
izmjena zakona znači ukidanje tog dijela rečenice... tako bi definicija mopeda bila: Moped je motorno vozilo do 50 cm3. (bez onog nastavka..)
a cilindar nebudu skidali da utvrde jel riječ o 50 ili 70 ccm..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 01 Prosinac, 2010, 09:00:02 ---izmjena zakona znači ukidanje tog dijela rečenice... tako bi definicija mopeda bila: Moped je motorno vozilo do 50 cm3. (bez onog nastavka..)
a cilindar nebudu skidali da utvrde jel riječ o 50 ili 70 ccm..

--- Kraj citata ---

To tek treba vidjeti. Nebi me cudilo da ti dozvole vozit "moped" koji ide preko 80, ali ak te ulove u tom prekrsaju, da ti opale i jos poneku kaznu osim one za brzinu.

Ili u krajnjem slucaju, da ti uvjetuju preregistraciju na veliku tablicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju