Općenito > Propisi

50cc legalno preko 50kmh

<< < (23/28) > >>

giannelli:
ovdje u dubrovniku to nitko ne gleda, ja doso sa mhr rep i gljivom karb 21 na tehnicki bruji skuter odzvanja cijela tehnicka postaja.. na kraju me nije htjeo pustit radi retrvizora, pricam ja s njim otvoreno da ima kit i tako to, ne znam kako je u drugim gradovima al ovdje je to vec legalno sve. xD

JogFromYamaha:
ma daj mene jebali zbog potrosenog prstena variomata pa je iso 56 a s novim ide 53
i pogodi ko je pao tehnicki

nrg extreme:

--- Citat: JogFromYamaha - 12 Travanj, 2011, 20:57:11 ---ma daj mene jebali zbog potrosenog prstena variomata pa je iso 56 a s novim ide 53
i pogodi ko je pao tehnicki

--- Kraj citata ---
Sa prstenom od multivara se prolazi na knap,ja sam prije 10-tak dana bio na tehničkom i
brzina je bila oko 54,jedva prošao,sad sam si dao izradit mm širi prsten.
@giannelli:čekaj oćeš reć da ni nemate valjke kojima se mjeri brzina ili nije bitno kolko ide na njima? :icon_scratch:

giannelli:
ma imao sam prsten kod varia. Iso 50

JogFromYamaha:
ma zakon da 50cc moze ic preko 50 su price napusenog novinara koji je trebao neku pricu izmislit jer  mu se nejde na teren
nebi oni investirali tolke pare u mobilne sustave mjerenja i jebali nas svaki put cim vide skutera da misle odbacit taj zakon.
50 mora imat blokadu a i morat ce imat blokadu, ako meni sereju a imam vozacku polozenu za motor i mogu vozit vece kubikaze
onda ni ne namjeravaju poklonit narodu slobodu voznje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju