Ostalo > Svijet računala i mobitela

Facebook

<< < (2/4) > >>

Jump33r:

--- Citat: Poggiali - 29 Studeni, 2010, 15:25:41 ---a ne znam, taj fejs je sve retardiraniji, vozim se i spajam preko sticka recimo, i kako promjenim lokaciju, tako sere da to nisma ja i da moram rijesavati sigurnosna pitanja i pogadajti tko je na mojim sliakma, da bi uso u svoj fejs, more mars :S

--- Kraj citata ---

HAhahahahahhahahhaha.... Zamisli bolesnog fejsa.. :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Kamba:

--- Citat: speed - 29 Studeni, 2010, 15:37:24 ---ma glupo joj je da radi novi profil a ovaj ima dugo,i jako puno slika na njemu i sve to

--- Kraj citata ---

..to mi se dogodilo prije mjesec dana..neko ti je provalio šifru gmail-a.....
..i onda ti sjebe i fejs,možda ako imaš puno novaca napokeru pa zato...meni je to prijatelj riješio nekako....uglavnom neko ko se razumije u kompiće ti je to sj#bo....ja sam bio lud kad mi se to dogodilo... :sad1:

Pupo:
Speed bokte, pa jel nemaš na gmailu pass recovery preko mobitela?  :icon_tongue: noobe

speed:

--- Citat: Pupo - 29 Studeni, 2010, 21:09:27 ---Speed bokte, pa jel nemaš na gmailu pass recovery preko mobitela?  :icon_tongue: noobe

--- Kraj citata ---
ne da mi,kaze da probam nakon 24 h jer ako posumnjaju da mi je hacikran da mi ga zastite,a glupa su im pitanja za recovery :sad1:

mario_f15:

--- Citat: speed - 29 Studeni, 2010, 23:38:38 ---ne da mi,kaze da probam nakon 24 h jer ako posumnjaju da mi je hacikran da mi ga zastite,a glupa su im pitanja za recovery :sad1:

--- Kraj citata ---
ma sve je to retardirano...  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju