Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj rizooki kinez

<< < (5/7) > >>

steeef:
stvarno ste kolegijalni do jaja,zaspamate temu bezveze..zna se di je mjesto za sprdačinu.
nemaju svi para da si kupe srke roxice runnere ni pežoe drekfajte..
ak si je zabrijal nek radi..il kak je već neko rekel ak vam smeta kinez kupite mu vi drugi skuter..

steeef:
e jedan tip za ove pamtnjakoviće koi kake za 10 cola kotač,ima kineza i sa 12 cola na istoj toj mašini ko na baotianu..

B.E.R.O.:

--- Citat: karambaVK - 06 Prosinac, 2010, 21:54:59 ---Ima ovdje genijalaca izgleda malo više :icon_scratch:

Mislim na ovu balavurdiju što nemaju pojma o životu, a kamoli o nečemu drugom.

Pola vas koji ovdje serete o kinezima niste nikad skinuli dekl variomata na svom skuteru (koji vam je vjerovatno tata kupio).

Pustite čovjeka da radi na svom kinezu što god hoće; njegov skuter-njegova zabava.
Ako imate neku "pametnu" misao zadržite ju za sebe.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

luna500rr:

--- Citat: stefek - 07 Prosinac, 2010, 14:45:58 ---e jedan tip za ove pamtnjakoviće koi kake za 10 cola kotač,ima kineza i sa 12 cola na istoj toj mašini ko na baotianu..

--- Kraj citata ---

Ima ih i sa 13 cola, al to je dugi blok, ovaj u njega je kratki i ide samo mali kotac :icon_thumright:

gumi46:
Stefek potpis....

karambaVK potpis...

Došlo mi je u glavu imam slupanog roxa i u planu mi je kemijat da od roxa masinu ubacim na njega i stunt edition ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju