Općenito > Generalno o skuterima
Ital scooter 125 ili aprilia sr 50
animatrix:
cijela amerika se vozi na kineskim Gy6 agregatima dok talijana ima na prste nabrojati, isto tako i 50cc skuteri su chinarelli, mina se ne prodaje tamo... old school talijan je star skuter kojeg je izgazio cijeli kvart, a radje bih novog kineza nego takvog talijana
steeef:
--- Citat: animatrix - 06 Prosinac, 2010, 17:51:26 ---cijela amerika se vozi na kineskim Gy6 agregatima dok talijana ima na prste nabrojati, isto tako i 50cc skuteri su chinarelli, mina se ne prodaje tamo... old school talijan je star skuter kojeg je izgazio cijeli kvart, a radje bih novog kineza nego takvog talijana
--- Kraj citata ---
onda ti kupi novog kineza :dontknow:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: animatrix - 06 Prosinac, 2010, 17:51:26 ---cijela amerika se vozi na kineskim Gy6 agregatima dok talijana ima na prste nabrojati, isto tako i 50cc skuteri su chinarelli, mina se ne prodaje tamo... old school talijan je star skuter kojeg je izgazio cijeli kvart, a radje bih novog kineza nego takvog talijana
--- Kraj citata ---
nebrini ima 10 godina starijih talijana koji nadžive novog kineza, moj SR nadživljava kineze since 2006, odnosno kad su postali zanimljivi našem tržištu, a još ga nije cijeli kvart pregazio i izgleda bolje nego nov novcat kinez od iljadu kubika :dontknow:
poanta je da svaki cigo svog konja hvala i da ako se ti ne brineš o svom motoru on da je od zlata krepat će tako da vjerovatno sitnice koje ti održavaš na kinezu i ja na ditechu te motore drži u top formi i izgleda kao da su nepoderivi, uostalom kvarovi su uvijek proizvod lošeg održavanja ili klanja ili skup malih kvarova
animatrix:
u pravu si sto se tice odrzavanja, istina da svako ce hvaliti ono sto ima, ali primjetio si u koliko tema decki pljuju po kinezima, a velika vecina nije posjedovala nijedan skuter. normalno da ima onih koji su se opekli pa s razlogom ne vole ih, za razliku, ja sam i vise nego zadovoljan mojim...
JogFromYamaha:
jaj pun mi je racku dosadnu i vi i vasi skuteri
ek kupi covjek kaj got hoce
samo da zna da pia minarelli i morini nisu bezveze skupi i da bu imal manje problema s njim nego vecina ljudi ima s kinezima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju