Općenito > Generalno o skuterima
Ital scooter 125 ili aprilia sr 50
Grale:
normalno da nebi uzeo 50 ccm četverotaktnog,eventualno dvotaktnog...a i opet sa 50 košto je gore neko spomeno me more murja zaje... košto me čak i s ovim mojim sadašnjim...jer su me na 70 snimili pa me htjeli na tehnički poslat,al srećom nisu...možda ne vjerujujete da je išo 70,al ide čak i do 80 u rijetkim slučajveima...nznm ako netko ima neke ponude za 50 ili 125 za oko soma eura neg da link pa da razmotrim malo...ne žuri mi se još,imam još mjesec-dva za razmislit pa da vidim...btw hvala na dosadašnjim komentarima dosta su mi pomogli
steeef:
za soma evra kupiš i nekaj sa 125 leader mašinom i mirna maras..
kinez nikak
a ditech isto tak
cona_rab:
--- Citat: Grale - 29 Studeni, 2010, 00:52:29 ---poz ljudi imam pitanje jedno...naime planiram kupit skuter na proljeće,te se dvoumim između 50ccm i 125 ccm ali između samo ta dva modela gore navedena,znači aprilie sr 50 ditech ili ital scootera 125...uz uvjet da nemam položena a1 pa bi i to moro još ić...pa ako ima ko volje da mi da neke savjete i obrazloži zašto bolje ovo, zašto ono i tak...napomena,možda se neki pitaju zašto se uopće dvoumim između aprilie i kineza,je ta što mi nije prijeko potreban neki prejak skuter,već je ovaj dosta jeftin,a što se tiče sumnjive kvalitete,već vozim 50-taka 4 godine i odličan je kolko može bit...hvala unaprijed ???
--- Kraj citata ---
okani se kineza,a niti nemaš položeno ali to je manje bitno nemam ni ja :laughing7:,radije ditech ali bolja je sr-ka sa karburatorskom verzijom,samo su malo problem orginalni dijelovi,ako je u pitanju minarelijeva mašina,ali nema nema veze ta mašina traje!!
Iwo SR Tuono:
ditech sa dvojicom napere italscooter 125 sa jednim i u ubrzanju i po krajnjoj, ja sam bio na ditechu pa znam
e sad, za malo para ako oćeš vozit kvalitetno moja preporuka je ili sr2000 morini, ili NRG mc3 ili runner stari,ili aerox, svi se ti skuteri daju nać u serijskom stanju i održavani.
A ako oćeš nešto novijeg godišta i nemaš pretjeranu želju za tuningom,a da se voziš bezbrižno uzmi si TGB koji se pokazao jako izdržljiv i kvalitetan,meni je npr ondaj R50X jako dobar za svaki dan vozikat.
Samo od kineza bježi, a ditech nije za svakoga
BilyPiton:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Prosinac, 2010, 11:03:15 ---ditech sa dvojicom napere italscooter 125 sa jednim i u ubrzanju i po krajnjoj, ja sam bio na ditechu pa znam
e sad, za malo para ako oćeš vozit kvalitetno moja preporuka je ili sr2000 morini, ili NRG mc3 ili runner stari,ili aerox, svi se ti skuteri daju nać u serijskom stanju i održavani.
A ako oćeš nešto novijeg godišta i nemaš pretjeranu želju za tuningom,a da se voziš bezbrižno uzmi si TGB koji se pokazao jako izdržljiv i kvalitetan,meni je npr ondaj R50X jako dobar za svaki dan vozikat.
Samo od kineza bježi, a ditech nije za svakoga
--- Kraj citata ---
u kojem si filmu to gledo?
a ditech je spejs šatl pa je samo za astronaute?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju