Općenito > Propisi

Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC

<< < (14/16) > >>

DevMichele:

--- Citat: Bruno16 - 21 Prosinac, 2010, 19:21:30 ---to su sve nade o prolasku na sudu...sve ovisi o sucu....jer ko je ikad bio na sudu zna da od kad udje tamo do kad izedje progovori samo dvije rijeci sve otalo sudac ili sutkinja govori.... odgoda polaganja ti ne postoji....mozes sada samo dobit 3 kaznena boda i nakon skupljenih 9 kaznenih bodova oduzima ti se vozacka na 9-12 mjeseci

--- Kraj citata ---
ee to mi je drago cuti :D

toni095:
kolko tribas imat kazni da dobijes odgodu polaganja ili kako to vec ide  ??? ???

Bruno16:
trebas skupiti 9 kazenenih bodova...a za voznju bez vozacke je kazna 3 boda...znaci 3 puta te uhvati i nema zabrane polaganja nego kad polozis bilo koju kategoriju uzmu ti vozacku na godinu dana

ultrasonic:
Susjed mi je prekršajni sudac, kaže da su ljetos dobili naputak iz ministarstva da naplačuju sve, a za ostalo kog briga. Tako je i moja žena za nestajanje na stop, uz žalbu, prvi prekršaj, vezu i kukanje dobila 2000kn (minimalna novčana kazna). Od bodova i ostalih sankcija ništa. Mene ljetos zaustaviše na motoru za koji nemam kategoriju. Išao s tehničkog, motor registriran, tehnički ispravan, ali nije uplačeno osiguranje. Pustio me, ali mi je rekao da je kazna za osiguranje 5000kn, a povečava se sa ostalim prekršajima. Tj plačaš sve prekršaje + neimanje osiguranja od 5-20000kn ovisno o ostalim prekršajima.

Bruno16:
kako si mogao registrirati motor bez osiguranja??? kod nas to bas i ne ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju