Općenito > Propisi

Uhvacen bez vozacke dozlove ..POMOC

<< < (3/16) > >>

Faba:

--- Citat: DevMichele - 28 Studeni, 2010, 22:54:23 ---sad me zanima ..imaju li oni meni pravo dat kaznu bez da su me vidjeli da vozim u prometu ?
i jeli benziska javna cesta?
evo nesto iz narodnih novina
javna cesta« je površina od općeg značenja za promet kojom se svatko može slobodno koristiti uz uvjete određene Zakonom i koju je nadležno tijelo proglasilo javnom cestom,

--- Kraj citata ---
je
jesu te vidli na upaljenom motoru,ako jesu,nemas se sta zalit

CoK:
neregistrirano vozilo 1000 - 5000kn, neosiguranno 5000 - 15 000, za kategoriju neznam ali ako si vec dobio uplatnicu na sud nejdes i vjeruj mi 2000kn nije puno...da te slao na sud imao bi puno vise za platiti

moj savjet...plati i ne radi to vise  ;D

DevMichele:
ma nije bio upaljen frend ga je drzao

DevMichele:

--- Citat: CoK - 28 Studeni, 2010, 23:11:03 ---neregistrirano vozilo 1000 - 5000kn, neosiguranno 5000 - 15 000, za kategoriju neznam ali ako si vec dobio uplatnicu na sud nejdes i vjeruj mi 2000kn nije puno...da te slao na sud imao bi puno vise za platiti

moj savjet...plati i ne radi to vise  ;D

--- Kraj citata ---
ici cu na sud valjda radi vozacke ..nece mi i tamo jos za neosigurano vozilo natovarit ..to mi djubrad nije rekla

Faba:

--- Citat: DevMichele - 28 Studeni, 2010, 23:11:08 ---ma nije bio upaljen frend ga je drzao

--- Kraj citata ---
onda se zali,KOLKO SE SJECAM,kaznu ti moze pisat samo ako vozis ili sjedis na upaljenom motoru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju