Općenito > Slike i filmovi o skuterima

baotian

<< < (2/9) > >>

baotian500:
meni taj rr pase bez ikakvih prepravaka,a neznam jesam kaj dobio ili izgubio na snazi jer sam orginalni auspuh prodao jos prije 
 nego sam kupio kit,ali motor ima fora zvuk i dobro vuce,u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi   

Lav:
Znam da taj boško nije dobar kvari se , nikako nejde i tak imo ja svasta sam mu radio izgledo je odlicno ,
Ja ti kazem kupi bilo koji polovni drugi skuter piaggio i bit ce ti bolje al ak vec oces ja ti savjetujem da mu stavis kit , i gljivu bit ce ti bolje sigurno. :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: baotian500 - 12 Studeni, 2007, 12:04:25 ---u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi   

--- Kraj citata ---

sta tebi znaci nabrijano

...al glavno da si ti kupio RR bas koji se proizvodi za baotijana, i da pase na saraf  :binkybaby: :binkybaby:

SlowRider:

--- Citat: baotian500 - 12 Studeni, 2007, 12:04:25 ---meni taj rr pase bez ikakvih prepravaka,a neznam jesam kaj dobio ili izgubio na snazi jer sam orginalni auspuh prodao jos prije 
 nego sam kupio kit,ali motor ima fora zvuk i dobro vuce,u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi   

--- Kraj citata ---

Koji su to? Baotian full serijsla sa laksim rolicama? :laughing7:

neer:

--- Citat: igor.sb - 12 Studeni, 2007, 12:34:18 ---
--- Citat: baotian500 - 12 Studeni, 2007, 12:04:25 ---u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi   

--- Kraj citata ---

sta tebi znaci nabrijano

...al glavno da si ti kupio RR bas koji se proizvodi za baotijana, i da pase na saraf  :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

sto posto misli na one suer nabirjane midrace skutere....ili na obicne serijske usisavace :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju