Općenito > Slike i filmovi o skuterima
baotian
baotian500:
meni taj rr pase bez ikakvih prepravaka,a neznam jesam kaj dobio ili izgubio na snazi jer sam orginalni auspuh prodao jos prije
nego sam kupio kit,ali motor ima fora zvuk i dobro vuce,u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi
Lav:
Znam da taj boško nije dobar kvari se , nikako nejde i tak imo ja svasta sam mu radio izgledo je odlicno ,
Ja ti kazem kupi bilo koji polovni drugi skuter piaggio i bit ce ti bolje al ak vec oces ja ti savjetujem da mu stavis kit , i gljivu bit ce ti bolje sigurno. :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: baotian500 - 12 Studeni, 2007, 12:04:25 ---u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi
--- Kraj citata ---
sta tebi znaci nabrijano
...al glavno da si ti kupio RR bas koji se proizvodi za baotijana, i da pase na saraf :binkybaby: :binkybaby:
SlowRider:
--- Citat: baotian500 - 12 Studeni, 2007, 12:04:25 ---meni taj rr pase bez ikakvih prepravaka,a neznam jesam kaj dobio ili izgubio na snazi jer sam orginalni auspuh prodao jos prije
nego sam kupio kit,ali motor ima fora zvuk i dobro vuce,u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi
--- Kraj citata ---
Koji su to? Baotian full serijsla sa laksim rolicama? :laughing7:
neer:
--- Citat: igor.sb - 12 Studeni, 2007, 12:34:18 ---
--- Citat: baotian500 - 12 Studeni, 2007, 12:04:25 ---u startu derem vecinu nabrijanih skutera,samo kaj su oni poslije dosta brzi
--- Kraj citata ---
sta tebi znaci nabrijano
...al glavno da si ti kupio RR bas koji se proizvodi za baotijana, i da pase na saraf :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
sto posto misli na one suer nabirjane midrace skutere....ili na obicne serijske usisavace :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju