Općenito > Slike i filmovi o skuterima
baotian
pitaNS:
ha,ha,ha,ha ma moguće je...
black-rox:
:headbang: :) ;D :( :o 8) ??? ::) :-X :'( :-[ :redface: :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy11: :toothy3: :toothy10: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing7: :confused5: :angry7: :hmh: :angry9: :binkybaby: :dontknow: :drunken_smilie: :glasses2: :glasses9: :frajer: :happy3: :happy6: :hello: :help: :icon_scratch: :icon_thumright: :icon_tongue: :jerk: :nono: :notworthy: :sad1: :sad3:
vpucko:
ahahahhhahahaha
jeli je?
ili?
mozda?
hmmm? :D:D:D:D:D:D:D:D
zoki_NRG:
moj frend se sa botianom naginje do poda...sve je nogare istrugo po zavojima, ja se iskreno nebi usudio s obzirom da ima DURO gume, da tu i tamo se zaglavi gas, propala mu zadnja kocnica pred raskrizje, to je zivi smjeh vozit se iza njega...
SlowRider:
--- Citat: zoki_NRG - 14 Studeni, 2007, 23:43:19 ---moj frend se sa botianom naginje do poda...sve je nogare istrugo po zavojima, ja se iskreno nebi usudio s obzirom da ima DURO gume, da tu i tamo se zaglavi gas, propala mu zadnja kocnica pred raskrizje, to je zivi smjeh vozit se iza njega...
--- Kraj citata ---
Baotianu nogare struzu kada se normalno vozis, s 2 prosjecne osobe, razmak izmedju poda i motora je 2 cm i redovito u voznji struze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju