Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince RR?
Dino:
--- Citat: Rossi - 27 Studeni, 2007, 12:27:46 ---ovak malo smijesno pitanje ali dali pase od novog nrg ili starog ,leo vince RR na runnera novog ?? posto sam naso u jednoj radnji u Hr ...ostala jos 2 komada ...ali su obadva za NRG..???hitno mi treba odgovor
--- Kraj citata ---
Paše,od najtarijeg runnera/nrg-ja na najnovijeg runnera/nrg-ja
Rossi:
nista od RR hehe traze za njega 1600 kuna ..jedino mjesto u hr na kojem sam naso od 20 prodavnica jeste L&Z company u sl.brodu...ista radna u kojem je onaj sa onim derbijem reko da je 1200 kuna ....osto je jos jedan i cijena je 1600 kuna ...za te novce + jos malo mozes uzet yasuni R :Dhehe ...
igor.sb:
--- Citat: Rossi - 27 Studeni, 2007, 17:26:42 ---nista od RR hehe traze za njega 1600 kuna ..jedino mjesto u hr na kojem sam naso od 20 prodavnica jeste L&Z company u sl.brodu...ista radna u kojem je onaj sa onim derbijem reko da je 1200 kuna ....osto je jos jedan i cijena je 1600 kuna ...za te novce + jos malo mozes uzet yasuni R :Dhehe ...
--- Kraj citata ---
lol koji cigani ne mogu vjerovati
btw..pa trebao bi biti isti spuh kako za gp1 tako i za tebe :dontknow:
..bas cu odletit jedan dan, pa malo da popricam s njima..tko je tu lud :angry7:
Rossi:
ehe ma da pase ali imaju samo 2 RR-1 znaci za piaggio masine i to nemju oni nego narucuju odnekud ...i kostaju 1580 kuna ...kad sam zvao javila se neka zenska ..suncica se zove :D i provjerila je ona sa sefom 1580 kuna ja nisam mogo vjerovat :Dhehe
gaso999:
to ti je hvatanje u mutnom.
ako ide isti spuh kao kod mene na derbija onda tu neko nekog hebe.
daj neka mi netko potvrdi da je isti spuh i ja ti ga narucim za 1200 i nesto kuna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju