Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox "due beast"-project-

<< < (16/43) > >>

IGi-AeroX:
hahaha al ovako mortizer radi onako ko da se zaljepio nije htio raditi uopce  :dontknow:
neznam mogo bi neki distancer..

Jump33r:
Ali ovako ce ti puknit.. ;D Sta ces postic sa distanceron,mozda da ti prije pukne.. :toothy11: Matej je vjerovatno mislija na distancu u odnosu na ovi gornji polozaj,tj da bude manji kut.
Koliko san svatija ti si stavija amort ovako jer ti na standardnom nosacu nije amortizira..  :icon_scratch:

IGi-AeroX:
haha ma ne..ovaj nosac sam stavljo zbog karburatora da ga mogu drzat pod 45 stupnjeva..
nece niko sjedit iza tako da sumnjam da ce puknut a i savija se pod dobrim kutem.opruga se ujednaceno savija :)
 :icon_thumright:

Matej28:
da..mislio sam na distancu da se gore pomakne amortizer di je undertail..da se to napravit

Jump33r:

--- Citat: IGi-AeroX - 14 Siječanj, 2011, 17:20:44 ---haha ma ne..ovaj nosac sam stavljo zbog karburatora da ga mogu drzat pod 45 stupnjeva..
nece niko sjedit iza tako da sumnjam da ce puknut a i savija se pod dobrim kutem.opruga se ujednaceno savija :)
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ako nebude voznja u dvoje mozda,zadnjeg i pridnjeg kola... MOZDA i nece tako skoro puknit,ali ja ga svejedno nebi ovako stavlja,puknit ce kad tad.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju