Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox "due beast"-project-

<< < (14/43) > >>

OvErLoAd:

--- Citat: XSH_tuned_MHR - 04 Siječanj, 2011, 20:27:48 ---nisam probao, ali rox je i sam po sebi nizak, ovako mu jos pada visina ,trebat ce mu drugi amontizer koji samim time i vise pati , necu pametovat to ce sve sam vidit kad slozi, meni osobno izgleda bzv

http://www4.slikomat.com/09/0802/syr-DSC082.jpg

--- Kraj citata ---

Ništa ne pada visina ako produži amortizer, bilo distancerom, bilo dužim amortizerom, a mora ga produžit da bi mogao složit sve.

Nekom je bezveze nekom je super.

Netko radi skuter za styling, nekome je nešto drugo važnije.

Mislim da Igi radi skuter za sebe, a ne za nekoga s foruma  :icon_thumright:

IGi-AeroX:

--- Citat: OvErLoAd - 04 Siječanj, 2011, 20:52:07 ---Ništa ne pada visina ako produži amortizer, bilo distancerom, bilo dužim amortizerom, a mora ga produžit da bi mogao složit sve.

Nekom je bezveze nekom je super.

Netko radi skuter za styling, nekome je nešto drugo važnije.

Mislim da Igi radi skuter za sebe, a ne za nekoga s foruma  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
tako je  :laughing7:

danc00:

--- Citat: XSH_tuned_MHR - 04 Siječanj, 2011, 20:27:48 ---nisam probao, ali rox je i sam po sebi nizak, ovako mu jos pada visina ,trebat ce mu drugi amontizer koji samim time i vise pati , necu pametovat to ce sve sam vidit kad slozi, meni osobno izgleda bzv

http://www4.slikomat.com/09/0802/syr-DSC082.jpg

--- Kraj citata ---

Ne pada mu visina, nego mašina dolazi u drugačiji položaj, kaj nije baš dobro. Ovaj na slici jbt diže šahtove sa spuhom po ulici kad se vozi....

Kaj je preveč niti s kruhom nije dobro... al vjerojatno nebu ko ovaj na slici!

IGi-AeroX:

--- Citat: danc00 - 04 Siječanj, 2011, 22:21:26 ---Ne pada mu visina, nego mašina dolazi u drugačiji položaj, kaj nije baš dobro. Ovaj na slici jbt diže šahtove sa spuhom po ulici kad se vozi....

Kaj je preveč niti s kruhom nije dobro... al vjerojatno nebu ko ovaj na slici!

--- Kraj citata ---
ma nece biti ko ovaj na slici siguran sam..gledo sam vec slike aeroxa sa ovakvim nosacem..a i nebude masina toliko ravna samo se vrati u serijski polozaj znaci ko da nema veceg amortizera  :icon_thumright:

runner_sp180:
da ovo bas bezveze izgleda kad bi naletio na brdasce ili u rupu sj#bo bi auspuh sigurno mozda i blok motora... i nekako mi cilindar onda izgleda kao da stoji na 0 stupnjeva... al dobro ako ces ti to sredit da izgleda kao stock - nema zime

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju