Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox "due beast"-project-

<< < (11/43) > >>

IGi-AeroX:
Znaci ovako problem je rjesen-DONEKLE  :laughing11:
Prošvicao rupe na paljenju pomaknuo ko sto kaze u uputstvima ,Stavio sam bio polinijev usis i problem se pojavio kao sto je na videu prikazano.Stavim diznu 95 i serijski usis s malossi lamelicama i eto ga.motor ljepo cupa samo nije to to.treba pogodit diznu.stavio sam bio 75-icu i gusio se znaci premalo goriva.stavim 95 i izgleda da mu je to previse.pa ako neko ima za dellorto 21 ili 19 diznice neka se javi na PM !
hvala :D  :glasses9:

pralas:

--- Citat: IGi-AeroX - 30 Studeni, 2010, 17:27:29 ---Znaci ovako problem je rjesen-DONEKLE  :laughing11:
Prošvicao rupe na paljenju pomaknuo ko sto kaze u uputstvima ,Stavio sam bio polinijev usis i problem se pojavio kao sto je na videu prikazano.Stavim diznu 95 i serijski usis s malossi lamelicama i eto ga.motor ljepo cupa samo nije to to.treba pogodit diznu.stavio sam bio 75-icu i gusio se znaci premalo goriva.stavim 95 i izgleda da mu je to previse.pa ako neko ima za dellorto 21 ili 19 diznice neka se javi na PM !
hvala :D  :glasses9:

--- Kraj citata ---
aj stavi neki video da vidimo kako ide

IGi-AeroX:

--- Citat: ivan pralas - 30 Studeni, 2010, 17:31:57 ---aj stavi neki video da vidimo kako ide

--- Kraj citata ---
e mos me jebat sada..pod ceradom je ceka bolje dane..za kojih mjesec dana cu se igrat s njim ankupovat jos dijelova nastavit polirat i tako..  :happy8:

pralas:

--- Citat: IGi-AeroX - 30 Studeni, 2010, 17:50:35 ---e mos me jebat sada..pod ceradom je ceka bolje dane..za kojih mjesec dana cu se igrat s njim ankupovat jos dijelova nastavit polirat i tako..  :happy8:

--- Kraj citata ---
e jbg,nis onda u bolje dane obavezno video :icon_thumright:

IGi-AeroX:
evo malo novijih vijesti,uzeo sam dugo ocekivani drag volan i lulicu s njim..  :icon_thumright:
ljepo to izgleda samo trebat ce nove rucke kupiti i prekidace  :toothy3:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju